27 / 04 / 2024

Arnavutköy Belediyesi ne kadar cam şişe topladı

Arnavutköy Belediyesi ne kadar cam şişe topladı

Arnavutköy Belediyesi daha önce başlattığı ambalaj atıklarının geri dönüşümü ile ilgili projelerle doğayı koruma altına alırken, başlattığı cam şişe kampanyası ile adından söz ettirmeye başladı.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Sonuçlar açıklandı mı?

​​​​​​​THY Emlak Konut Anavutköy kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. THY Emlak Konut iş birliği ile yapılan projenin müracaatları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerinde son durum! THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO kura çekimlerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO THY Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonucunu bekleyenler dikkat!

Yenişehir Evleri'nin kura çekiminin ne zaman yapılacağı projeye başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO THY Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonucunu bekleyenler hemen haberimize bakın....

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

Arnavutköy Belediyesi ne kadar cam şişe topladı Haberi

Arnavutköy Belediyesi ne kadar cam şişe topladı

Arnavutköy Belediyesi başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması ile aylık 5 bin 400 kg atık cam şişe topluyor.


Anadolu Cam Sanayi iş birliği ile camın geri dönüşümü konusunda çalışmalar başlatan Arnavutköy Belediyesi, ilçenin merkezlerine konan cam kumbaralar ile ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.


İlçenin çeşitli yerlerine 60 adet cam kumbarası yerleştiren Arnavutköy Belediyesi, aylık 5 bin 400 kg atık cam şişe topluyor.


Daha önce başlatılan ambalaj atıklarının geri dönüşümü projesi kapsamında ilçenin birçok yerinde halen kâğıt, karton, plastik ve atık pillerin atıldığı kutular bulunuyor.


Arnavutköy...