09 / 05 / 2024

Arnavutköy belediyesi projeleri

Arnavutköy belediyesi projeleri

Arnavutköylülerin daha ferah ortamlarda zaman geçirebilmesi için yapımı tamamlanan büyük şehir parkları, köy meydanları ile yapımı bitmek üzere olan yönetim ve yaşam merkezine yenileri ekleniyor.

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 679 konutluk yeni proje!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy'de 679 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

TOKİ'den Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy 1. Etap ve 2. Etap projeleri kapsamında 1025 yeni konut inşa edecek.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!

Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı attı..

Arnavutköy belediyesi projeleri Haberi

Arnavutköy belediyesi projeleri


Arnavutköy Belediyesi ilçeye kazandırdığı dev projelerle, adından söz ettirmeye devam ediyor. Bölge halkının daha ferah ortamlarda zaman geçirebilmesi için yapımı tamamlanan büyük şehir parkları, köy meydanları  ile yapımı bitmek üzere olan yönetim ve yaşam merkezine yenileri ekleniyor.


Arnavutköy Belediyesi tarafından yıllardır ulaşım müdürlüğüne bağlı olarak kullanılan; kademe binası, araç bakım atölyesi ve itfaiyenin bulunduğu bölge, yaşam alanına dönüştürülüyor.


Düşlenilen Bir Yaşam Merkezi


Arnavutköy Belediyesi tarafından projesi hazırlanan yaşam merkezi, 33.192 m2 alana inşa edilecek.  İlçe halkına hizmet edecek olan yaşam merkezi, modern teknolojinin son yenilikleriyle donatılacak. Kültür Merkezi, ticarethaneler,  süs havuzları, çocuk oyun alanları ve rengârenk peyzaj düzeniyle, bugüne kadar hep düşlenilen bir yaşam merkezi, Arnavutköy’e kazandırılacak. Burada çocuklarınız dilediği gibi koşup oynarken siz de ayrıcalıklarla donatılmış bir yaşam merkezinin keyfini çıkaracaksınız.



Arnavutköy’ün...