29 / 04 / 2024

Arnavutköy bina tahliye

Arnavutköy bina tahliye

Silivri açıklarında oluşan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, hasarlı 15 bina ve 1 okulu tahliye etti. Binaların akıbeti ise incelemelerin ardından belli olacak.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

Arnavutköy'de 15 bina ve 1 okul mühürlendi!

Silivri açıklarında oluşan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, hasarlı 15 bina ve 1 okulu tahliye etti. Binaların akıbeti ise incelemelerin ardından belli olacak.

Pendik'te yıkılma tehlikesi olan 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde yıkılma tehlikesi geçiren 5 katlı bir bina tahliye edildi...

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bina tahliye edildi!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık’ta meydana gelen deprem sonrası Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bir binada çatlaklar meydana geldi. Yıkım riski bulunan bina tahliye edildi.

Şişli'deki riskli 4 bina tahliye edildi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Çınarcık'taki 2 bina tahliye edildi!

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde istinat duvarının çökmesi nedeniyle toprak yığını altında kalan 2 bina tahliye edildi.

Arnavutköy'de çökme tehlikesi bulunan bina yıkıldı!

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Arnavutköy'de 4.6 milyon TL'ye 11 gayrimenkul!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Bolluca ve Hadımköy'de bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Bina ve arsalardan oluşan gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 637 bin 930 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy bina tahliye Haberi

Arnavutköy bina tahliye

İstanbul'un Silivri açıklarında oluşan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, hasarlı 15 bina ve 1 okuluyu tahliye etti. Mühürlenen binaların akıbeti ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yapacağı incelemeler sonrasında belli olacak.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, hasar tespit çalışmaları sornası konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, deprem sonrası 95 bina için şikayet aldıklarını söyledi ve yapılan incelemelerin ardından 15 bina ve 1 okulun mühürlendiğini kaydetti.

Deprem sonrasında Arnavutköy'de başlatılan hasar tespit çalışmalarında sona gelindi. Arnavutköy'deki hasar tespit çalışmalarıyla ilgili konuşan Baltacı; "Belediyemizin çağrı merkezine ulaşarak bizlere ilettiği ve bunun yanında kamu kurumlarının kontrolleri sonucu elde ettiğimiz şikayet ve bilgiler sonucunda 95 tane şikayet ve tespit var. Bunların kimisi ehemmiyetsiz şikayetler...