03 / 05 / 2024

Arnavutköy Bolluca Stadyumu görselleri

Arnavutköy Bolluca Stadyumu görselleri

Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen Arnavutköy’ün yeni stadyumu Bolluca Stadı, ihale aşaması bittikten sonra yapımına başlanacak. Arnavutköy Belediyesi, Bolluca stadyumunun proje aşamasını bitirdi ve ihale aşamasına geçti.

Arnavutköy Bolluca 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Mahallesi 396 Ada 1 Parselin ve Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Bolluca 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi, 440 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 487 bin TL'ye icradan satıyor...

Arnavutköy Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli imar planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Arnavutköy Bolluca Stadı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7000 metrekare alan üzerine kurulu 960 seyirci kapasiteli Bolluca Stadı düzenlenen törenle açıldı.

Arnavutköy’de yeni şehir stadı yapılacak!

2014 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz Temmuz ayında bitirilerek hizmete açılan Arnavutköy Bolluca Stadı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı önemli mesajlar verdi. Baltacı Arnavutköy’de şehir stadı yapılacağını açıkladı.

Arnavutköy Bolluca Stadyumu’nda son durum!

İlçeye modern bir stadyum inşa etmek için çalışmalara devam eden Arnavutköy Belediyesi, Yeni sezona yetişecek olan Bolluca Stadyumu’nun yapay çimlerini sermeye başladı.

Arnavutköy Bolluca Stadyumu görselleri Haberi

Arnavutköy Bolluca Stadyumu görselleri

Büyük projelerle adından söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, ilçesindeki sosyal donatı yatırımları kapsamında Bolluca Bölgesine stadyum yapılmasını planlayarak,  plana uygun olarak stadyum ve çevre düzenleme projesi hazırladı.



Arnavutköy Belediyesi bu proje ile; futbol sahasının, tribün ve soyunma odalarının yer aldığı, çevre düzenlemesi ile bölge halkının taleplerine cevap verecek rekreasyon alanlarını barındırmayı hedefliyor. 


Diğer yandan proje ile genel vaziyet planı kararlarıyla açık alan kurgusunu korumayı ve alanı çevreleyen mahalle dokusunun yaşam şartlarını iyileştirerek,  geliştirilmesini de amaçlanarak Bolluca Bölgesine modern bir görünüm kazandırılacak.





1350 Seyirci kapasiteli kapalı tribün!




Proje kapsamında yaklaşık 1350 seyirci kapasiteli kapalı portatif tribün yer alıyor. Projede yer alan futbol sahasında gerçekleşmesi hedeflenen karşılaşmaların yoğunluğu gereği dört soyunma odası, kafeterya, hakem soyunma ve dinlenme odaları, kulüp odası, sağlık ve doping...