02 / 06 / 2024

Arnavutköy Çevre Yolu ne zaman bitecek

Arnavutköy Çevre Yolu ne zaman bitecek

Arnavutköy Merkez’de oluşan trafikten dolayı ana caddenin yetersiz kalmasının önüne geçmek ve ilçe merkezine girmeden transit geçiş için başlatılan viyadüklü çevre yolunda, sona geliniyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Ertelenen TOKİ İstanbul Arnavutköy Projesi’nde 826 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı.

Arnavutköy İlçesi Dursunköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesinde bulunan muhtelif parsellere ilişkin 272,61 ha. Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Nazım İmar Planı askıda...

TOKİ Arnavutköy projesi için düğmeye bastı! 405 yeni dükkan geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de 405 yeni dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Arnavutköy projelerinde son durum! Yeni ihale tarihleri açıklandı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Arnavutköy projelerinin ihaleleri iptal edilmişti. Peki TOKİ'nin Arnavutköy projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

TOKİ Arnavutköy 6. Etap projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy 6. Etap projesi kapsamında 727 adet konut ve 8 adet dükkan inşa edecek.

Arnavutköy Yassıören 1/100000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Yassıören Mah. 149 ada 201 ve 154 parseller, 161 ada 4 parsel ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de 754 bin metrekarelik askeri alanın imar planları değişti!

Arnavutköy'de TOKİ'ye ait it 754 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan imara açıldı. Yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

TOKİ'den Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy 1. Etap ve 2. Etap projeleri kapsamında 1025 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Arnavutköy 1. Etap ihalesi yarın!

Yeni konut yatırımları için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Arnavutköy 405 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Arnavutköy Projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Arnavutköy Çevre Yolu ne zaman bitecek Haberi

Arnavutköy Çevre Yolu ne zaman bitecek


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın  ‘Arnavutköy, Çilingir Yolu-Mehmet Akif Caddesi Arası Yol Kavşak Uygulama Projesi’ işi kapsamında; 2009 yılında ilçe statüsüne kavuşan ve nüfus yoğunluğu her geçen gün artan Arnavutköy İlçesini İstanbul’un diğer ilçelerine bağlayacak çevre yol projesi, hızla ilerliyor.



Yaz Aylarında Bitecek


Bölgede Konut Projeleri ile Yeni Yerleşim Birimleri yapılması, Durusu-Karaburun güzergâhının turistik önemi, ilçedeki piknik ve dinlenme alanlarının ve sanayi tesislerinin yoğunluğu dikkate alındığında Güney Çevre Yolu üzerindeki araç trafiği; Arnavutköy Merkez’e girmeden, Güney Çevre Yolu sayesinde transit geçişle sağlanacak.


Güney Çevre Yolu Projesi; Arnavutköy Devlet Hastanesi arakasından başlayarak, Haraççı Kavşağına kadar sürecek. 1. Etap olarak belirlenen alan 3 km’lik bir uzunluğu sahip. 30 metre genişliğinde olan çevre yol; 3 gidiş 3 geliş 6 şeritli yapılıyor. İdari, sosyal ve...