17 / 05 / 2024

Arnavutköy çökme tehlikesi

Arnavutköy çökme tehlikesi

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Çankaya'da çökme tehlikesi olan bina makaslanarak yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da temelinde boşluk olduğu için çökme tehlikesi bulunan binanın yukarıdan makaslanarak yıkılacağını dile getirdi.

Çökme tehlikesi olan Yerebatan Sarnıcı ne olacak?

Geçtiğimiz günlerde restore edilen Yerebatan Sarnıcı'nın ziyarete kapalı bölümünde yer alan sütunlarda çökme tehlikesi olduğu saptanmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel, sarnıç için çalışmaların hemen başlaması gerektiğini dile getirdi.

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.

Arnavutköy'de çökme tehlikesi bulunan bina yıkıldı!

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Ankara Belpa Buz Sarayı çatısında çökme tehlikesi!

Ankara Belpa Buz Sarayı çatısının çökme tehlikesi ve 'metal Yorgunluğu' olduğu, ayrıca mevcut demir sisteminde de eğilmeler başladığını fark eden Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın bu dikkati büyük bir faciayı önledi.

Mardin'deki çökme tehlikesi olan köprü yeniden inşa edildi!

Mardin’de çökme tehlikesi bulunan köprü yıkılarak, yerine yenisi yapıldı.Kırsal Yollar Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Nevzat Aydın, vatandaşların can ve mal kaybına duyarsız kalmayacaklarını belirtti.

Arnavutköy su kesintisi 20 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 20 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de icradan 2.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziosmanpaşa 1. sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy'deki 3 arsayı 1 Aralık'ta satışa çıkarıyor. Arsaların toplam bedeli 2 milyon 438 bin 703 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy su kesintisi 17 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet satılık arsa: 2 milyon 478 bin 708 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 3 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 1 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 6 adet satılık arsa! 2 milyon 909 bin 630 TL!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 6 adet arsa Gaziosmanpaşa 1. Satış Memurluğu tarafından 25 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:20 arasında ihale ediliyor.

Arnavutköy Müftülük Binası'nın temeli Cuma günü atılıyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Müftülük Binası projesinin temel atma töreni 10 Ekim 2014 Cuma günü gerçekleştirilecek. Arnavutköy Müftülük Binası, Karlıbayır Mahallesi'nde 3 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından 83 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi ilk etabının temeli Taşoluk Yeşil Cami yanında törenle atıldı. Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin ikinci etabının temeli 2015'te atılacak.

Arnavutköy çökme tehlikesi Haberi

Arnavutköy çökme tehlikesi


Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan dört katlı binada yıkılma tehlikesi meydana geldi. Yıkılması beklenen binanın bulunduğu alana gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı yetkililerden olay ile ilgili bilgi aldı.


Fatih Caddesi üzerinde bulunan binada yaşayanlar sarsıntının deprem olduğunu sanarak dışarı çıktılar fakat sarsıntının asıl sebebinin yan tarafta bulunan inşaat çalışmalarının sebep olduğu anlaşıldı. Olay yerine gelen belediye, polis ve zabıta ekipleri binada bulunanların dışarı çıkarılmasını sağladıktan sonra yolu da trafiğe kapatarak yıkılma riskine karşı önlem aldı. Binada zaman zaman dökülme ve ayrılmalar da meydana geldi. 


Gece yarısına kadar yıkılması beklenen bina yerinden oynamasına rağmen yıkılmadı. Fakat tehlike arz eden bina her an yıkılma riski taşıdığı için binada yaşayanlar evlerine girmedi. Sabah saatlerinde ise bina sahiplerinin, yan inşaatın müteahhiti ile...