29 / 04 / 2024

Arnavutköy imarsız arsa

Arnavutköy imarsız arsa

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, İstanbul'un yeni havalimanına yakın bölgelerdeki arsaların yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çektiğine dikkat çekti.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ İstanbul 2023 kuralarında son dakika! Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. İşte Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy imarsız arsa Haberi

Arnavutköy imarsız arsa

Üçüncü havalimanı Arnavutköy-GöktürkÇatalca kavşağında 7 bin 700 hektarlık Akpınar ve Yeniköy mahalleleri arasındaki alanda yapılacak. Yeni havalimanı projesi çevresi tapuda şu an tarla olarak geçiyor. Bölgede son 2 yılda özellikle Arnavutköy ve Çatalca ilçelerine olan ilgi arsa fiyatlarını artırdı.


Raylı sistem yatırımlarıyla da bölge yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi oldu. Üçüncü havalimanı bölgesindeki imarsız arsa fiyatları havalimanına biraz daha uzak konumda yer alan imarlı arsaların değerine yaklaştı.


Arnavutköy'de imarsız arsaların metrekare fiyatlarının bin dolar mertebesine ulaştığını söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu üyesi Cenk Aşçıoğlu, bölge hakkında şu bilgileri verdi: "Bölgede arsa bulmak çok zorlaştı. Rakamlar çok yüksek. Bahçeşehir, Başakşehir'de imarlı arsalara bakıyoruz. Metrekare fiyatları 1.000 dolar civarında. 


Havalimanı sınırındaki bölgelerde imarlı arsalarla imarsız arsalar arasındaki fiyatların yakın olduğunu ifade eden Aşçıoğlu, iki tarafta...