19 / 05 / 2024

arnavutköy Sosyal Hizmet Şehri

arnavutköy Sosyal Hizmet Şehri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nın 4. birleşimi Saraçhane'deki belediye binasında gerçekleştirildi.

19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro ücretsiz...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

Hindistan'daki evleri aratmıyor! Arnavutköy'deki yarım bina tehlike saçıyor...

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Arnavutköy'deki bir binanı fotoğrafını paylaştı. Hindistan'daki binaları aratmayan bu bina tehlike saçıyor...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'den Arnavutköy Projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek binası açılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yaptığı açıklamada Hadımköy bölgesine Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binasının açılacağını söyledi.

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi, Başkan Haşim Baltacı tarafından açıldı.

Arnavutköy'de Suriyelilere özel devlet hastanesi!

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

Arnavutköy Ömerli'de 100 dönüm mera imara açıldı!

Kent ulaşımının 2023 vizyonu doğrultusunda ve kentin ihtiyaçları çerçevesinde Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

arnavutköy Sosyal Hizmet Şehri Haberi

arnavutköy Sosyal Hizmet Şehri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda Arnavutköy Yassıören 150 bin metrekarelik alana inşa edilecek projeye ilişkin imar planı teklifini içeren komisyon raporu oylamaya sunuldu. Rapor AK Partili ve CHP'li meclis üyelerinin evet oyuyla oy birliğiyle kabul edildi.


Onaylanan raporla ilgili söz alan Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.


AA muhabirine açıklamada bulunan Cebeci, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 150 bin metrekarelik bir alan. Bu projenin hamisi ve fikir babası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Sadece Avrupa Yakası değil Anadolu Yakası'nda da bu projenin yapılmasını arzu ediyor. Amacımız 1. etapta tapuyu almaktı, tapuyu aldık referandumdan bir hafta önce. Bugün de alanın imar planı tamamlanmış oldu. Avan projesi hazır. Bu proje sıradan değil, 70-80 milyon dolarlık proje. Dünyada da bu projenin bir numaralı proje olacağına inanıyorum....