11 / 05 / 2024

arnavutköy yıkım son durum

arnavutköy yıkım son durum

Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü yolu gibi projelerin odak noktası Amavutköy'de arsa fiyatları 2 yılda 10 kat arttı. İlçedeki ruhsatsız binalar yıkılmaya başlandı..

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşiyor. TOKİ projelerindeki taksit tutarlarını duyan inanamadı... Hemen bu büyük müjdeye bakın...

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

arnavutköy yıkım son durum Haberi

arnavutköy yıkım son durum

İstanbul'un dev projeleriyle gözde ilçesi haline gelen Arnavut köy' de arsa fiyat lan 2 yılda İÜ kat artarken, ilçedeki kaçak binaların yıkımına başlandı, imrahor'da ruhsatsız olduğu için yıkılan binanın sahipleri ve çevredekiler ekiplere taşlarla saldırdı, pompalı tüfekle ve benzin dolu bidonlarla direndi. 


Dev projeler uçurdu 

Yıllardır İstanbul'un ücra köşesi olarak bilinen ve arsa fiyatlarının çok ucuz olduğu Arnavutköy adeta uçuşa geçti. Kanal İstanbul projesi yanında yapımı süren 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü, Avrasya Tüneli gibi projelerin kesişme noktası olan Amavutköy'de arsa fiyatları son 2 yılda 10 kat artış sağladı. Arnavutköy ilçe merkezinde arsa fiyatları günden güne yükselirken, bağlı köylerde de tarlalar parsellenerek satılmaya başlandı. 3. Köprü yolu ile Havaalanı çevresi yanında Kanal İstanbul'un geçeceği belirtilen güzergahta da arsalar kapış kapış gidiyor. 


Yıkım...