04 / 05 / 2024

arnavuyköy tarla

arnavuyköy tarla

Yeni köprü, Kuzey Marmara otoyolu, havaalanı gibi nedenlerle Arnavutköy'de fiyatlar arttı. İstanbul'un taşı toprağı altın sözü bir kez daha doğrulanmış oldu

Milli Emlak Arnavutköy'de 1934'te 600 liraya tarla satıyormuş!

Milli Emlak Müdürlüğü günümüzde olduğu gibi geçmiş yıllarda da tarla satışı yapıyormuş. 1934 yılındaki gazete ilanında 600 liraya tarla satışı için ilan vermiş...

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31379 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mustafa Cengiz'den Florya açıklaması!

Florya için 'Tarla aldınız' diyorlar, 'Buna gülüyorum' diyen Mustafa Cengiz, Florya'yı tarla olarak Emlak Konut'a verdiklerini söyledi. 

16 yılda Muş'taki ipotekli tarla sayısı TBMM'de!

2002-2018 yılları arasında Muş ilindeki tarım arazileri, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'un Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye Bindir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı...

1989 yılında Sarıyer'de satılık tarla!

Reşat Altın'ın 191 bin 425 liraya satıldığı 1989 yılında, Sarıyer'den tarla satın almak mümkünmüş. 6 bin 166 metrekarelik tarla, metrekaresi 803 bin liradan, 4 milyar 950 milyon lira bedel üzerinden satılacakmış.

Batman tarla ve köy konumunda görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

2015 yılında tarla satışları nasıl olacak?

2014 yılı içerisinde yapılan düzenlemeler gereğince, tarımsal arazilerin satışlarına birtakım sınırlamalar getirildi. Peki, yasal yönetmeliklere göre, 2015 yılında tarla satışları nasıl olacak? İşte tarım arazisi devirleri..

1963 yılında Taşlıtarla, Gaziosmanpaşa adıyla ilçe olacakmış!

1963 yılında Taşlıtarla, Gaziosmanpaşa adıyla ilçe olacakmış. Haberi alan Taşlıtarla sakinleri davullu zurnalı şenliklerle kutlama yapmışlar. 18 bin haneli ilçe halkı, fahri kaymakamlığı Hıfzı Oğuz Bekata'ya vermişler.

Zonguldak Alaplı'da 1 milyon 233 bin 777 TL'ye satılık tarla!

Zonguldak İli Alaplı İlçesi'nde yer alan 589,11 metrekare yüzölçümüne sahip arsa vasfına yakın tarla Alaplı İcra Dairesi tarafından 22 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

arnavuyköy tarla Haberi

arnavuyköy tarla


Arnavutköy'de fiyatlar artmaya devam ediyor. Sebebi ise Yeni köprü, Kuzey Marmara otoyolu, havaalanı projelerinin yapılacak olması. 3 yılda arazi fiyatlarının yüzde 150, ev fiyatlarının yüzde 150 primlendiği Arnavutköy'de, şimdi de turizme ve ekolojik köy rüzgarı esiyor.


Arnavutköy'ün turizme açılacağı, ekolojik köy olma yönünde dedikodular artmaya devam ederken bölgede 3'ncü Boğaz Köprüsü, Kuzey Marmara otoyolu, havaalanı projeleri dışında iki üniversite gibi projelerde dikkat çekiyor.


Son üç yıldır bölgede arazi toplayan büyük yatırımcılara yeni dönemde ekolojik tarım ve bölgenin turizme açılması beklentileriyle yeni alıcıların katıldığı söyleniyor.


Yeni isimler devrede


Bölgede emlak danışmanlığı yapan Serkan Sabancı, arazi toplayan büyük isimler arasında Ülker, İnan Kıraç, Adnan Polat gibi isimleri duyduklarını söyledi. Bir başka emlak danışmanı Selçuk Bıyıklı ise yine söylentilerden yola çıkarak Aziz Yıldırım ve Galatasaray'ın eski...