04 / 05 / 2024

arsa projeleri

arsa projeleri

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin "15 gün sonra açıklayacağım" dediği 25 bin Konut Projesi'nin üzerinden 18 gün geçmesine rağmen, hala bir açıklamada bulunamadığını söyledi.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Saygın Mühendislik yeni projeleri için arsa aldı!

Saygın Mühendislik, Güzelbahçe’de 5 milyon liralık yeni merkezini açtı. Merkez açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Vural Saygın, ''Yeni projelerimiz için de arsa alımlarımızı yaptık'' dedi.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arıyor!

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

arsa projeleri Haberi

arsa projeleri

CHP Milletvekili Yazmalı Efe Melike Basmacı, 7 Haziran seçimleri öncesinde oy toplamak adına oluşturulan 25 bin konut projesi üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen, AKP'nin tüm kurumları seferber ettiğini ancak seçmene verdiği sözün unutulduğunu kaydetti. Apar-topar açıklanan 25 bin konut projesinin, yalan olduğunu artık vatandaşın da anladığını belirten Yazmalı Efe, "Zeybekci, bilbordlara arsa da proje de tamam' reklamı vererek halkı hala kandırmaya, boş vaad vermeye devam etmektedir. AKP'nin çöküşte olduğunu herkes gibi kendisi de biliyor. Konut projesine kayıt olan 126 bin kişinin oylarını alıp ayakta durabilmenin çabası içindeler. Projeyi hani hemen yapıyordunuz? Yapamazsınız. Dar gelirliyi uygun fiyatla konut sahibi yapma fikri CHP'nin projesiydi. Bizden aldınız, açık gözlülük yapıp açıkladınız ama, hala ortada ne arsa var, ne proje. Ne de...