01 / 05 / 2024

arsa satışı Antalya Döşemealtı

arsa satışı Antalya Döşemealtı

Döşemealtı Belediyesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde 369 bin metrekare büyüklüğündeki konut arsası satışına devam ediyor.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Antalya'da 3 arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılıyor. İşte Antalya Kumluca'daki arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Hisseli arsa satışı 2015!

Bir arsanın birden fazla sahibinin olması halinde arsa üzerinde hisseli mülkiyet kuruluyor ve tapu da hisseli oluyor. Peki, hisseli arsa satılabilir mi? İşte hisseli arsa satışı 2015...

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

arsa satışı Antalya Döşemealtı Haberi

arsa satışı Antalya Döşemealtı

Döşemealtı Belediyesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde 369 bin metrekare büyüklüğündeki konut arsası satışına devam ediyor. 


Geçtiğimiz yıl 5 ayrı parsele bölünerek satılan 169 dönümün ardından, geriye kalan 200 dönümlük bölümü olan toplam 80 dönümlük 2 ayrı parseli daha ihaleyle satışa çıkardı Döşemealtı Belediyesi, Yeşilbayır Mahallasi'ndeki konut alanı olan 2088 parsel 14 ve 15. parselleri ihaleyle satışa çıkardı. Toplam 80 dönüm olan arsalar 11 Kasım tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü satılacak. Satışa çıkarılan iki ayrı parsel, geçtiğimiz yıl bütün halinde satışa çıkarılan sonra vazgeçilerek bölünen 369 dönümlük arazi içinde yer alıyor. 


Önceden 169 dönüm satılmıştı Belediye, 169 dönümü 5 ayrı parsele bölerek satışını gerçekleştirmişti. 

Geriye kalan 200 dönüm de 5 ayrı parsele bölünmüştü. 11 kasımda ihalesi yapılacak olan...