23 / 05 / 2024

arsa tapulaştırılma

arsa tapulaştırılma

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli 5.5 milyon hektar arazi tapulaştırıldı...

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri mecliste!

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Kamulaştırılma davalarına yönelik icra düzenlemesi!

Meclis'ten geçen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanarak yürürlüğe giren Torba Yasa'da kamulaştırma davalarına yönelik önemli bir düzenleme yapıldı.

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

Beşiktaş Belediyesi'nde iki müdür görevden uzaklaştırıldı!

Beşiktaş Belediyesi'nde Zabıta ve Kültür Müdürü hakkında görevden uzaklaştırılma kararı alındı..

Arsa payı değere göre paylaştırılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı "Arsa payları eşit yada metrekareye göre değil değere göre paylaştırılmalıdır.” dedi.

Kocaeli Çayırova'da gündem arsa kamulaştırılması!

Kocaeli Çayırova Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Yatırım ve projelerin konuşulduğu toplantıda, arsa kamulaştırılması gündeme geldi.

Arazilerin ve meraların acele kamulaştırılma kararı mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, TBMM’de Serbest Bölge Kanun Tasarısı’nın 15. Maddesi üzerine konuştu. Bircan, tarım arazilerin ve meraların acele kamulaştırılmasının rant üzerine olduğunu vurguladı.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye geneli arsa/arazi, konut ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi bugün saat 12.00'de yapılacak.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi 18 Eylül'de!

TOKİ Türkiye geneli arsa/arazi, konut ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi 18 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Emlak vergisi oranı binde kaçtır?

Mesken, işyeri, arsa ve araziler için ödenen vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Emlak vergisi taşınmazın türüne ve belediyesine göre belirlenen oranlar ile hesaplanıyor. Peki, emlak vergisi oranı binde kaçtır?

Çömlekçi’de kamulaştırılma süreci devam eden 17 bina kaldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi’de kentsel dönüşüm gerçekleştirilmekte olan 22 bin 405 metrekarelik birinci etapta henüz kamulaştırılmayan sadece 17 bina kaldığını ifade etti.

arsa tapulaştırılma Haberi

arsa tapulaştırılma

Türkiye'de 5.5 milyon hektar arazi tapulaştırıldı. Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli Türkiye'de 14 milyon alanda 14 milyon hektar alanda arazi tapulaştırması yapılması gerektiğini...