18 / 07 / 2024

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat iletişim

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat iletişim

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

Yıllık izin alırken yol izniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Yıllık izin kullanacakların bonus bir izin hakkı olarak yol izni de sunuluyor. Yaz tatilinin gelmesiyle pek çok çalışanın yıllık izne ayrılırken bu izni de kullanması büyük fayda sağlayacak. Bu izin sayesinde çalışanların telafi iş yapmalarına gerek yoktur.

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli ile 1,5 saatlik yol 40 dakikaya düşecek!

Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun da geçtiği güzergahta 2,7 milyon metreküp kazı yapılarak inşa edilecek Yeni Zigana Tüneli ile Gümüşhane-Trabzon arasındaki yol 40 dakikada katedilebilecek.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni yol!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehirgösteren Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, yapılan yol çalışmasının İpek Yolu trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Yeşil Yol projesi askıya mı alındı?

Doğu Karadeniz'de altı ili kapsayan çevre düzeni planı, idari davalara bakan en üst yargı heyeti olan Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından durduruldu. Planda ön görülen 'Yeşil Yol' dahil pek çok projenin askıya alınması gündeme geldi.

Yeşil yol projesinde imara açılan meraların iptali istendi!

Karadeniz'de önce 'Yeşil yol' projesini başlatılması, ardından yayla ve meraların imara açılmasına yönelik hazırlandığıı yönetmeliğin iptalini isteyen CHP Trabzon Milletvekili Pekşen, konuyu yargıya taşıdı.

Yeşil Yol Projesi'nde sahte rapor mu hazırlandı?

‘Yeşil Yol Projesi’nde sular durulmuyor. CHP’li vekil Haluk Pekşen, proje için 2008’de sahte rapor hazırlandığını öne sürdü. Rapor sayesinde yaylalara 50 katlı bina yapılabileceğini belirtti.

Keklikpınarı'na merdivenli yol geliyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merdivenli yol yapımı sunuyor..

Binali Yıldırım: 2023’te bölünmüş yol ağı 37 bin kilometreye ulaşacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım:Bakanlığımızın, bugün yüzde 43 olan kamu yatırımları içindeki payı 2023'te yüzde 50'ye yükselecek, 2023’te bölünmüş yol ağının 37 bin kilometreye ulaştıracağız" dedi...

Ergünler Yol Yapı İnşaat Bursa 'dan 1 milyon 210 bin liraya arsa aldı!

Ergünler Yol Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ursa ili, İnegöl ilçesi, Yenice köyü, Köyiçi mevkii 325 ada, 1 no.lu parseldeki 106 bin 637 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü satın aldı...

Tahir Çalgüner: Kelime oyunu ile ODTÜ'yü yol yapıyorlar!

Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Tahir Çalgüner 2014 başlarında, ODTÜ’nün tam ortasından yol geçebilir. İki farklı güzergah varmış gibi gösteriliyor. Tek bir güzergah var. Kelime oyunu yapıyorlar...

Yol harcamalarına katkı payı!

Yol harcamalarına katkı payı ile ilgili yasal hükümler nelerdir? Yol harcamalarına katılım payı kimlerden ne zaman ve nasıl tahsil ediliyor? İşte yol harcamalarına katkı payı ile ilgili bilgiler...

Yol harcamalarına katılım payı nasıl hesaplanır?

Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları ile ilgili Hükümlerin Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğe göre gayrimenkul sahiplerinden alınan yol harcamalarına katılım payı nasıl hesaplanır? İşte yönetmelik hükümleri...

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat iletişim Haberi

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat iletişim

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her...