16 / 05 / 2024

arsan dokuma fabrikası nerede

arsan dokuma fabrikası nerede

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş, bağlı ortağı Arsan Dokuma Boya Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'ne bir adet iplik fabrikasını 10 aylığı 600 bin TL' ye kiraladı...

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Tütüncü: Kimse Dokuma'ya dokunamaz!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

Antalya Anteks Dokuma Fabrikası icradan satışa çıktı!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda bulunan Anteks Dokuma ve Terbiye Fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 80 milyon 862 bin 300 TL olarak belirlendi.

Kepez Dokuma'daki tescillenen yapılar korunacak!

Taşınmaz kültür varlığı ilan edilen Dokuma Fabrikası Alanı içinde tescillenen yapılar ve alanlar imar planlarına da işlenerek tam korunacak.

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası çevresi yapıları güçlendiriyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası alanı içerisindeki tarihi binalarda, aslına uygun şekilde yapı güçlendirme çalışması başlattı.

Antalya Dokuma Fabrikası'nda sanayi müzesi kurulacak!

Dönemin Cumhurbaşkanı Bayar ve Başbakan Menderes’in 1956’da açılışını yaptığı Antalya’nın ilk sanayi tesisi Dokuma Fabrikası müze oluyor.

Antalya Dokuma Park'ta ilk etap açıldı!

Dokuma Park'ta ilk etap açıldı Antalya'da 13 yıl önce kapanan Dokuma Fabrikası'nda Kepez Belediyesi'nin 'Dokuma Park' projesinin ilk ayağını oluşturan 70 bin metrekarelik kent parkı, törenle açıldı.

arsan dokuma fabrikası nerede Haberi

arsan dokuma fabrikası nerede


Arsan Tekstil tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.


1-  Şirketimizin aktifinde kayıtlı 4.160 Rotor kapasiteli OPEN END  iplik Makinelerinden oluşan 1 adet İplik İşletmesi Tesisinin 01.03.2014 tarihinden başlamak üzere bağlı ortağımız Arsan Dokuma Boya Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'ne kiraya verilmesine,


2-  01.03.2014 - 31.12.2014 dönemi için kira bedeli olarak piyasa şartları gözetilerek oluşturulan ve aynı zamanda işletmeyi oluşturan Bina, Makine ve Teçhizat ile diğer yardımcı tesislerin  piyasa emsal değeri'de dikkate alınarak 10 aylık dönem için 600.000 TL. (Altıyüzbin TL.)  Kira bedeli üzerinden,  Aylık 60.000 TL. + KDV peşin bedel ile fatura kesilmesine,


3-  01.01.2015 Tarihinden itibaren Yıllık kira artışlarının, T.C. Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Yeniden Değerleme Oranı kadar olmasına,


4-  Bu konuları düzenlemek üzere Arsan Dokuma Boya Sanayi...