17 / 05 / 2024

arsasına Elektrik direği dikilene para ödenecek mi

arsasına Elektrik direği dikilene para ödenecek mi

Geçmişte arazisine elektrik direği dikilmiş ya da trafo kurulmuş, ancak kamulaştırma bedeli almamış vatandaşlara hak ettikleri paraları ödenecek. TEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni, ödemeleri tamamlamayı planladıklarını söyledi

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Ev sahibi ve kiracı sorunlarında gelinen son nokta! Ev sahibi kiracısına evden çıkması için 200 bin TL teklif etti! 

Ev sahibi ve kiracı sorunları artmaya devam ediyor. Ülke genelinde kiracı ve ev sahipleri sorunları her geçen gün başka boyut almaya başladı. Şimdi de Ankara'da bir ev sahibi kiracısına evden çıkması için 200 bin TL teklif etti. 

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

Faturaların yüksek geldiği şu dönemlerde devletten yapılan açıklama vatandaşa rahat nefes aldırdı. Yapılan duyuruda: 135 TL ve üzerindeki elektrik faturalarına devlet desteğinin yapılacağı açıklandı. 

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına verilen o teklif...

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı?

TOKİ arsa projesine başvuran vatandaşlar, hak sahipliği kazandıkları arsaları nasıl kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı? işte detaylar...

Çiftçilere yeni elektrik desteği duyuruldu! Çiftçilerin elektrik borçları silinecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Merakla beklenen toplantının ardından Erdoğan, çiftçilere verilecek olan elektrik desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, çiftçilere elektrik desteği verilecek mi? ? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

İşte elektrik faturası için yardım almanın yolu

SSK’sı olmayan kişiler rahatlıkla evlerine en yakın alanlarda yer alan PTT’lere müracaat ederek devlet desteği alabilme hakkına sahip oluyorlar. Devletten elektrik desteği almayı talep ediyorsanız mutlaka kimliğinizi de yanınızda getirmeniz gerekmektedir. 

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

arsasına Elektrik direği dikilene para ödenecek mi Haberi

arsasına Elektrik direği dikilene para ödenecek mi


Elektrik dağıtım özelleştirmelerinin tamamlanmasından sonra, eskiden bu işi yapan kamu şirketlerinin çatısı konumundaki Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) için de yeni bir dönem başlıyor.DÜNYA’nın sorularını cevaplayan Genel Müdür Mükremin Çepni, TEDAŞ’ın yeni dönemde kendisine mevcut görevlerinin yanı sıra yeni misyonlar belirlediğini söyledi.


TEDAŞ'ın görevi neydi, şimdi ne oldu? 


Türkiye'de 1990 yılında İstanbul Anadolu Yakası (şimdiki AYEDAŞ) ile Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım şirketleri özelleştirilmişti. Daha sonra Anadolu Yakası, AKTAŞ Elektrik'ten geri alındı. 20 dağıtımşirketi ise 2006 yılında alınan karar gereği, 2008'den itibaren özelleştirilme sürecine girdi. En son, 30 Eylül'de Toroslar EDAŞ'ın da devredilmesiyle bu süreç tamamlandı. Dağıtım şirketlerinin çatı şirketi konumundaki TEDAŞ'ın özelleştirmeler öncesi toplam 33 bin personeli vardı. Şimdi 1327 kişilik personelimiz var. Bu rakama, merkezdekilerin yanı sıra 21...