07 / 07 / 2024

Arsay Yapı

Arsay Yapı

Arsay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ayyıldız, Bilgehan Ahmet Arslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Esenyurt, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

İBB, Kağıthane ve Kartal'daki 5 arsayı satıyor! Megakentte konut imarlı gayrimenkul fırsatı!

İBB, Kağıthane ve Kartal'daki 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentteki arsaların satış fiyatları ne kadar? İhale ne zaman yapılacak? İşte merak edilenler...

Vakıflar, Üsküdar'daki arsayı konut yapımı için kiraya veriyor! 

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Bulgurlu'daki arsayı “Konut” fonksiyonunda Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi olarak kiraya veriyor. İşte detaylar...

Milli Emlak, 20 adet konut ile 10 adet arsayı indirimle satıyor! Ev ve arsa alacaklara Haziran fırsatı! 

Milli Emlak, Zonguldak ve Çankırıda yer alan 30 adet konut ve arsayı indirime satıyor. Peki satışı yapılacak konut ve arsaların fiyatları ne kadar? 

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de tam 5 kat  imarlı arsa fırsatı! Ticaret ve konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da yapılacak.

Bakanlık 36 ildeki 271 arsayı 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 40 peşinat, 24 ay vade fırsatı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 36 ildeki 271 adet arsayı yüzde 40 peşinat, 24 ay vade fırsatıyla satıyor. Peki hangi illerde arsa satışı yapılacak? Arsaların fiyatları ne kadar? 

O gözde ilçede belediye 73 adet arsayı satışa çıkardı! 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye tarafından yapılan duyuru yatırımcıları harekete geçirdi. Tarsus Belediye Başkanlığı 73 adet arsayı satışa çıkardı. 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmayın! Belediye KDV’siz konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkardı!

Belediye konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkarttı. 18 Ocak 2023’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. Arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak. İşte detaylar…

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Iğdır’da Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2023’te 2886 Sayılı Dik, Açık Teklif Usulü ile yapılacak.

İBB, İstanbul'daki 3 arsayı 715 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatih, Kağıthane ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte İstanbul'da yapılacak arsa satışına ilişkin tüm merak edilenler...

Arsay Yapı Haberi

Arsay Yapı


Arsay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ayyıldız, Bilgehan Ahmet Arslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Arsay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...