03 / 05 / 2024

arsaya kredi çıkar mı

arsaya kredi çıkar mı

Bankaların tüketicilerine verdiği krediler arasında mesken almak için verilen konut kredisi, para ihtiyacı olan kimseler için verilen ihtiyaç kredilerini de görmek mümkün. Peki, arsaya kredi çıkar mı? Arsaya kredi çekilir mi?

Bankalar arsaya kredi veriyor mu?

Arsa sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayan kimseler için de bankaların arsa kredisi var mı? Bankalar arsaya kredi veriyor mu? İşte arsa kredisi koşulları...

Arsaya kredi verilir mi?

Bir arsa satın almak istediğinizi ancak, elinizde yeterli nakit paranız olmadığını farz edelim. Bu durumda bankalardan kredi kullanabilir misiniz? Arsaya kredi verilir mi? Hangi bankalar arsaya kredi verir?

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Hisseli tapuya kredi çıkar mı?

Hisseli tapuya kredi çıkıp çıkmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, hisseli tapu nedir, hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte detaylar...

Hisseli tapu taşınmaz nasıl satılır?

Hisseli tapusu olan taşınmazın satışı, gayrimenkul sahibi olan kişiler tarafından merak edilen bir konudur. Hisseli taşınmaz, müstakil taşınmaz tapusu kadar kolay şekilde satılamıyor. Peki hisseli taşınmaz nasıl satılır ve hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte hisseli satış ile ilgili bazı bilgiler...

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

Kendi evini yapana devlet destek çıkıyor! 300 bin TL karşılıksız kredi desteği için ne yapılmalı?

Devlet destekleri açıklanmaya devam ediyor. Bir destek haberi de kendi evine yapacak olan vatandaşlar için geldi. Kendi evini yapacak vatandaşlara devlet düşük faiz imkanıyla kredi verecek. Krediler 300.000 TL’ye kadar karşılıksız olarak verilecek. İşte tüm detaylar…

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Marmarabirlik yeni sezon için ortaklarına 538 milyon lira kredi tahsis edecek. Ayrıca kredi desteğinin 3 liradan 10 liraya çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Kredi kartları yeni yılda tarihe karışıyor! İslam Memiş açıkladı!

Merkez Bankası, Dijital Türk Lirası Projesi’nin birinci faz çalışmaları kapsamında, Dijital Türk Lirası Ağı üzerindeki ilk ödeme işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bununla birlikte kredi kartı ve banka kartı tarihe mi karışıyor? İşte detaylar...

Her arabaya kredi çıkar mı? 10 yaşında arabaya kredi çıkar mı?

Taşıt kredisi, sıfır km araçlar ya da ikinci el otomobiller için alım kolaylığı yaratan bir kredi çeşididir. Araç sahipleri de kendi araçlarına dair taşıt kredisi hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte bu konudaki sorulan bazı sorular ve yanıtları!

Emeklilerin aklındaki kredi soruları yanıt buluyor! Maaş müşterisine kredi çıkar mı? İşte detaylar!

Kredi çekmeyi düşünen kişiler, kredi konusuna dair her ayrıntıyı öğrenmek istiyor. İşte kredi konusuna dair merak edilenler!

Emekliler bu habere dikkat! Banka emekli maaşınıza el koyamaz

Kredi kullanıp borcunu ödemekte zorluk geçeken emekliler için mahkemeden önemli bir karar çıktı. Banka kullandığınız kredi karşılığında emekli maaşınızla ilgili bir tasarrufa gidebilir mi? İşte mahkemenin dikkat çeken kararı..

Kat irtifaklı daireye kredi çıkar mı?

Kat irtifakı tapusu, henüz iskanı alınmamış daire tapularını kapsar. Peki, kat irtifaklı daireye kredi çıkar mı? İşte detaylar…

Konut kredisine BDDK’dan yeni ölçüt! A sınıfı eve ne kadar kredi çıkar?

BDDK konut kredilerinde yenileşmeye gitti. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, binaların enerji verimliliği konusunu bile bu yeni düzenlemeye dahil etti. İşte detaylar!

arsaya kredi çıkar mı Haberi

arsaya kredi çıkar mı

Arsaya kredi çıkar mı?

Bankalar, tüketicilerine hemen hemen her ihtiyaçta kredi verebiliyor. Bunların arasında mesken almak için verilen konut kredisi, para ihtiyacı olan kimseler için verilen ihtiyaç kredilerini de görmek mümkün. Peki, arsaya kredi çıkar mı?


Bankaların taşınmaz sahibi olmak isteyenlere kullandırdıkları kredilerin içinde arsa kredisi de bulunuyor. Arsa sahibi olmak isteyenlere de belli koşullar altında arsa kredisi veriliyor.


Arsa kredisi veren bankaların sayısı artmakta olup; arsa kredisi koşulları da günden güne genişletiliyor. Örneğin; bazı bankalarda yalnız imarlı arsaya kredi verilirken; imarlı olmayan arsalara da kredi veren bankalar bulunabiliyor.


İmarı bulunmayan arsaların satın alınmak istenmesi halinde kredi için teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı arsa, konut, işyeri) ipoteği alınabiliyor. Böylece arsaya kredi verilebiliyor.


Arsaya kredi veren bazı bankalar:

-Ziraat Bankası

Ziraat Bankası'nda; 36 aya kadar vade imkânı...