19 / 05 / 2024

Arslanlı alçı üretimi

Arslanlı alçı üretimi

Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, "Hammaddeye yakın üretim tesisi veya mevcut tesisimize ikinci bir fırın ilavesi ile alçı üretimimizi 1000 ton/güne çıkarmak hedeflerimiz arasında" dedi

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

Çiftçiler hububat alım fiyatlarından memnun! Buğdayda ekim alanları arttı: 20 milyon ton buğday üretimi hedefleniyor!

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, buğday üretimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tiryakioğlu, 2023'te 20 milyon ton buğday üretimi hedeflendiğini belirtti. 

Elektrik fiyatları artınca fabrikalar üretimi durdurdu

Hollanda basınında yer alan haberlere göre ülkedeki bazı çinko, alüminyum ve demir fabrikaları artan elektrik fiyatlarıyla başa çıkamadıkları gerekçesiyle üretimi azaltma veya tamamen durdurma kararı aldı.

Alüminyum fiyatlarında rekor artış! 12 ay içinde 4 bin doları görebilir...

Rusya'nın en büyük alüminyum üreticisinin Ukrayna'da bulunan tesiste üretimi durdurduğunu açıklamasının ardından alüminyum tedariğine dair belirsizlikler arttı. Alüminyum fiyatının daha da yükseğe taşınabileceği söyleniyor.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Sanayi üretimi martta yıllık yüzde 2 azaldı!

Türkiye'de, Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerin yoğunlaştığı mart ayında sanayi üretimi yıllık bazda yüzde 2 düştü.

İnşaat sektöründeki zayıflık alüminyum piyasasını nasıl etkileyecek? 

Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bu yıl için düşük otomotiv üretimi ve inşaat sektöründeki zayıflık sebebiyle alüminyum piyasasında arz fazlası oluşacağını belirtti...

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Nazilli'de yeni yol çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Afyon Emirdağ'da çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Emirdağ Belediye ekipleri konutlar mevkiinde toki güzergahında kaldırım çalışmasını kendi üretimi olan hazır beton ve bordür ile gerçekleştirdi. Ekipler, Eskişehir Caddesi'ndeki çalışmaları tamamlayıp, çevre düzenlemesi çalışmalarına devam edecek.

Yapı üretimi ve denetimi için kesin önlemler alınmalı!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, dünyanın en önemli deprem kuşaklarında bulunan Japonya’nın tarihindeki yıkıcı depremlerden ders almasını bildiğini vurgulayarak, Türkiye’de ise bu konuda kesin sonuç verecek önlemler alınmadığını söyledi

Arslanlı alçı üretimi Haberi

Arslanlı alçı üretimi


Aralçı markası ile yedi çeşit ürünü, 500 ton/gün kapasite ile işlediklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, "Hammaddeye yakın üretim tesisi veya mevcut tesisimize ikinci bir fırın ilavesi ile alçı üretimimizi 1000 ton/güne çıkarmak hedeflerimiz arasında" dedi Yılı yüzde 20 büyüme ile tamamlayan Arslanlı Alçı ve Hammaddeleri Ticaret Sanayi, Aralçı markası ile gerçekleştirdiği alçı üretimini artırmak amacıyla tesis yatırımı planlıyor. Yedi çeşit ürününü 500 ton/gün kapasite ile işleyen firma, üretim tesisi ya da mevcut tesise ikinci fırın ilavesi ile üretimini 1000 ton/güne çıkarma hedefinde. 

Arslanlı Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, inşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki faaliyetlerine 2005 yılında alçı, 2009 yılında da yapı kimyasalları üretimini ekleyen firmanın, 2011 yılında bir önceki yıla göre yüzde 40, 2012'de yüzde 20,2013'te de...