18 / 05 / 2024

arsuz belediyesi

arsuz belediyesi

Arsuz Belediyesi ve Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Büyükşehir Yasası kapsamın da Arsuz ve kentleşme konulu panel oldukça yoğun ilgi gördü.

Hatay Arsuz'a 2 yeni semt pazarı inşa edilecek!

Arsuz Belediyesi, hem esnafın daha sağlıklı şartlar altında hizmet vermesini sağlamak, hem de vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla yeni semt pazarlarının yapımı için harekete geçti.

Arsuz Belediyesi arsa hisselerini satıyor!

Arsuz Belediyesi gerçekleşen belediye meclis toplantısında gündeme ilişkin 3 madde de oy birliğiyle kabul edildi. Arsuz sınırları içerisinde bir çok arsadaki Arsuz Belediyesi’ne ait küçük hisselerin satışına karar verildi..

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Arsuz Belediye Meclisi'nde 7 madde görüşülecek!

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde mevcut bulunan aşağıda yazılı maddeleri görüşmek üzere 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20.maddesi gereğince Arsuz Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Toplantı Salonu’nda toplanacaktır.

Hatay Arsuz sahil yürüyüş yolu hizmete açıldı!

HATAY'ın Arsuz İlçe Belediyesi tarafından yapılan 2.5 kilometrelik 'Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu', Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hatay Arsuz Sahil Yolu açıldı!

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 2,5 Kilometrelik “Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun açılış töreni 30 Temmuz Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Arsuz Gülcihan'da 1500 metre yol asfaltlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Hatay Arsuz yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Arsuz ilçesi Üçgüllük Mezarlığı yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Hatay Arsuz Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları bitti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Arsuz'da yapımı süren Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları sona erdi, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kısa zaman önce temeli atılması sonrasında büyük bir hızla inşasına başlanan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadarki en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi yüzde 85 oranında tamamlandı.

İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşak Projesi yüzde 53 tamamlandı!

BŞB'nin yaptırdığı İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşağı'nda inşaatın yarısı tamamlandı Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin en yüksek maliyetli projesi olan, İskenderun ile Arsuz yolu kavşağındaki “Köprülü Kavşak Projesi” inşaatında % 53'e ulaşıldı.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde imar var!

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde mevcut bulunan 2 maddeyi görüşmek üzere Arsuz Belediyesi Hizmet Binası'ndaki toplanacak. Gündemde imar konusu var.

Hatay Arsuz Belediyesi 1/1000'lik imar planı itirazlarını kabul etti!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi Arpaderesi’nde çok amaçlı sosyal tesis yapımı için yer tahsisi yapıldı, 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan notlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyon raporu da oy birliğiyle kabul edildi.

arsuz belediyesi Haberi

arsuz belediyesi

Arsuz Belediyesi ve Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Büyükşehir Yasası kapsamın da 'Arsuz ve kentleşme1 konulu panel oldukça yoğun ilgi gördü. Gümüş Otel'de düzenlenen ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş, Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Can Umut Çiner, Başkent Üniversitesi Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Mimar Ali Ulusoy ile Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri Şehir Plancısı Hüseyin Çankaya'nın konuşmacı olduğu panele Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha ve eşi Selda Çulha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Hatay Milletvekili Adayları Riyat Kırmızıoğlu ile Sonay Aykut, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, meslek oda başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, sivil top lum örgütü temsilcileri, işadamları, şehir...