05 / 05 / 2024

Art Design mağazaları

Art Design mağazaları

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Bitcoin artık mağazalarda geçerli olacak! Ünlü giyim markası kasada ödemeyi kripto parayla alacak

Dünya üzerinde önümüzdeki 5-10 yıl içinde tek bir dijital para biriminin kullanılması öngörülüyor. Bu dönüşüm sürecini özel sektör de ayak uydurmak için kolları sıvadı. Ünlü İtalyan moda devi Gucci, mağazalarında artık bitcoinle ödeme alacak.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Perakendenin dev markaları mağazalarını kapatıyor!

Perakende sektöründe koronavirüs salgını ile tarihi bir süreç başladı. Ticaretin azalması ve AYD'nin AVM'lere kapatma tavsiyesi vermesiyle perakende sektörünün dev isimleri art arda mağaza kapattı. Türkiye’de dün itibari ile 50’ye yakın marka mağazalarını kapatma kararı aldı…

Akıllı mağazalar giderek yaygınlaşıyor!

Son yıllarda perakende sektöründe hızla artan rekabet ve teknoloji mağazalara da sıçramaya başladı. Akıllı ayna ve interaktif kabin gibi farklı projeler geliştiren şirketler, önümüzdeki dönemde akıllı mağazaların sayısını artırarak farklılaşmayı hedefliyor.

Art Design mağazaları Haberi

Art Design mağazaları

2019'u150 milyon TL ciroyla kapatan ve 140 kişiyi istihdam eden Art Design, Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan ilk firmalardan biri olma özelliğine sahip. “Tasarım ötesi” sloganıyla yaklaşık olarak 20 senedir kişiye ve mekana özel mobilyalar üreten Art Design, İstanbul Modoko’daki mağazalarından sonra yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 20 milyon TL ile üçüncü mağazasını da hizmete açmıştı. Pandemi sebebiyle ofislere de dönüşen evlerde iş verimliliğini artıracak tasarımlara ilginin arttığını dile getiren Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, “Pandemi döneminde iç mimarlarımız online görüşmelerle müşterilerimize hizmet verdiler. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarına kadar, yeme içme mekanlarının kapalı olması nedeniyle mağazalarımızda yoğun bir giriş çıkış trafiği yaşadık. Pandemi dolayısıyla bir kısım kendi imzalarını yansıtacak evin dekorasyonunu tamamen değiştirme yoluna gitti. Artık tekli...