10 / 05 / 2024

Art İspirli Hafriyat İnşaat

Art İspirli Hafriyat İnşaat

Art İspirli Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Art İspirli Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art İspirli Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Kaçak hafriyat dökümüne GPS denetimi!

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyat dökümlerine denetim geliyor. Artık kamyoncular araçlara takılan GPS ile yasak yere moloz dökemeyecek.

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Ruhsat şartı her adımda aranıyor!

İnşaatın ilk aşaması olan hafriyat işlemine dahi ruhsat alınmaksızın başlanamıyor. Ruhsat şartı bulunan herhangi bir yapı inşaatı için eğer mücavir alan içerisinde ise belediyelerden, mücavir alan sınırları dışında ise valiliklerden yapı ruhsatı izni alınıyor.

İnşaatın hafriyatına ruhsat alınmadan başlanamıyor!

Ruhsat şartı bulunan herhangi bir yapı inşaatı için eğer mücavir alan içerisinde ise belediyelerden, mücavir alan sınırları dışında ise valiliklerden yapı ruhsatı izni alınıyor. Hafriyat işlemine dahi ruhsat almadan başlamak imkansız.

Konya'da Kalker Ocağı Kapasite Artırımı halk toplantısı 25 Haziran'da!

Kocaerler Hafriyat Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya'da Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı için 25 Haziran saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İstanbul'un hafriyatı Marmara Denizi'ne mi dökülüyor?

CHP'Ii Çınarcık Belediyesi 'nin sahili 30 bin metrekare doldurma projesi kapsamında, Düzce Denizcilik Hafriyat firmasının İstanbul'daki hafriyat artıklarını Çınarcık sahiline döktüğü belirlendi. Projenin tehlike arz ettiği açıklandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi hafriyatı denetleme yetkisi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. hafriyat atıklarının denetimi ve idari yaptırım kararını verme konusunda Ordu Büyüksehir Belediyesine tam yetki verdi. Çevre konusunda artık her türlü yetkiye sahip oldu.

İstanbul'daki hafriyatçıların döküm yeri sıkıntısı!

Son bir yıllık dönemde özellikle ulusal çapta kentsel dönüşüm faaliyetlerinin hız kazanması moloz, demir gibi inşaat atıklarının önemli oranda artmasına neden olurken, söz konusu artış hafriyatın döküleceği yer sorununu gündeme getirdi...

Artış İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artış İnşaat Hafriyat Kereste Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldız Özdemir tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 10 bin TL 'lik sermaye ile Bağdat Caddesi Maltepe adresinde kuruldu...

Büyükçekmece Gölü etrafına artık hafriyat dökülmeyecek!

HAYTAP'ın Büyükşehir Belediyesi'ne karşı sürdürdüğü hukuk mücadelesi zaferle bitti

Art İspirli Hafriyat İnşaat Haberi

Art İspirli Hafriyat İnşaat

Art İspirli Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Avcılar'da Birsen İspirli tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu.


Art İspirli Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Zemin ve arazi hazırlama,alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması inşaat tarım vb alanların drenajı ,hafriyat, kazı,dolgu,yıkım vb işler. Her türlü bina işyeri apartman vb yıkım işleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Merkez Mahallesi Marmara Caddesi Evcil İşm. No:5/59 Avcılar