03 / 05 / 2024

Artaş İnşaat arıcılar 2016 projesi

Artaş İnşaat arıcılar 2016 projesi

İstanbul'un eski köyleri birbiri ardına markalı konut projelerine ev sahipliği yapmaya başladı. Ömerli Köyü bunların en güzel örneği olmuştu. İstanbul Kemerburgaz Göktürk yolu üzerinde bulunan Arıcılar bölgesi de şehir merkezinde kalan köylerinden.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Sakın bu mesaja tıklamayın! Dolandırıcılar iş başında

Son günlerde telefon kullanıcılarına WhatsApp üzerinden gelen dolandırıcılık mesajları kullanıcılarda tedirginlik yarattı. Bir takım dolandırıcı kişiler, ünlü bir firmanın ismini vererek, kullanıcılarda para almaya çalışıyor. İşte detaylar…

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Artaş İnşaat arıcılar 2016 projesi Haberi

Artaş İnşaat arıcılar 2016 projesi

Arıcılar, önümüzdeki aylarda Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu tarafından hayata geçirilecek olan yeni bir yaşam alanına ev sahipliği yapacak. Konut ve ticari birimlerden oluşacak olan Avrupa Konutları Arıcılar Projesi'nin imar planlarında son aşamaya gelinirken önümüzdeki aylarda proje için düğmeye basılacak. Detayları ilerleyen günlerde belli olacak olan projenin temelinin bu yıl içinde atılması planlanıyor. Arıcılar Projesi, Ağaoğlu Grubu'ndan satın alınan yaklaşık 50 bin metrekare arazi üzerinde konumlanacak. 


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, önümüzdeki aylarda detaylarını paylaşacakları projelerinin içinde at çiftliği de bulunan özel bir proje olacağını söylüyor. Değerli konumu ile öne çıkan projenin karma kullanımlı bir proje olacağını belirten Çetinsaya, "Projemiz şehrin içinde ama doğa ile iç içe bir proje olacak. Burada yaşayacak olanlar zengin sosyal tesislerin yanı...