08 / 05 / 2024

Artaş İnşaatın yeni projesi Çobançeşmede

Artaş İnşaatın yeni projesi Çobançeşmede

Artaş İnşaat, Kale grubu ile olan birlikteliğini sürdürerek, İstanbul Ataköy Çobançeşme’de, Kale Endüstri Holding’in arazisinde ofis ve rezidanstan oluşan bir projeyi satışa çıkaracaklarını ifade etti

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Avrupa Konutları Atakent 4'ün yeni etabı satışta!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Atakent 4'ün yeni etabı satışa çıktı. Cazip ödeme fırsatlarının sunulduğu projede fiyatlar 590 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Artaş İnşaatın yeni projesi Çobançeşmede Haberi

Artaş İnşaatın yeni projesi Çobançeşmede

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisinde ofis ve rezidanstan oluşan bir projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.


Çetinsaya, “Ayazağa’da ortaklarımızla hayata geçirdiğimiz Vadistanbul projemizin 3’üncü etabını da bu dönemde satışa çıkaracağız. Burada 1500 konut ve 100 bin metrekarelik AVM ve ticari alanlar olacak. Kayaşehir’de de projemiz olacak” dedi.


Çetinsaya, şu ana kadar 11 bin 500 konutun teslimini yaptıklarını belirterek, bunun Temmuz ayına kadar Tema İstanbul’daki konutların da eklenmesiyle 15 bin 600’e çıkacağını kaydetti. Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür ise birlikte yeni projelerin de işaretini vererek, “Ortaklığımızın devamı niteliğinde, katma değeri yüksek projelere imza atmayı hedefliyoruz”...