05 / 05 / 2024

artaş yeni konuıt projeleri

artaş yeni konuıt projeleri

Kayseri'de gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya'da katıldı. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Mercedes-Benz'in yeni serisi Türkiye’ye özel motorla geldi...

Türkiye’de ilk olarak Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC ve Türkiye’ye özel üretilen E 180 motor seçenekleri sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Dolar/TL'de yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi test edildi! Bugün dolar kaç TL oldu?

Dolar/TL kuru 17 Kasım Cuma sabah itibarıyla 28,71 TL seviyesine yükselerek yeni rekoruna imza attı. 

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Hyundai i20 yenilenerek Türkiye'de satışa sunuldu! İşte Hyundai i20 Eylül 2023 fiyat listesi

Jump, Style ve Elite olmak üzere, üç farklı donanım seviyesine sahip olan yeni i20, Türkiye pazarında 860 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. İşte detaylar...

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

Hyundai Assan yeni i10 Türkiye’de satışa sunuldu!

Hyundai i10 modeli yenilendi. A segmentinde yer alan i10 modelinin makyajlı versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğu belirtilirken, fiyatları 615 bin lira ile 720 bin lira arasında değişiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

ŞOK’ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü!

ŞOK Market, yeni paylaştığı indirimli ürünler kataloğu kapsamında 2 Haziran tarihinde indirime girecek ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. Bu kapsamda, ŞOK'ta ekmek kızartma makinesi 1050 TL’ye, sürgülü duş seti 120 TL’ye, merdiven 350 TL’ye düştü. İşte 2 Haziran Cuma ŞOK fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Yeni Zigana Tüneli yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın hizmete açılacak olan Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.

artaş yeni konuıt projeleri Haberi

artaş yeni konuıt projeleri

Sabah Gazetesi'nin Kayseri'de düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya'da katılım gösterdi. Zirve'ye katılan Çetinsaya hem sektör adına hemde kendi şirketi adına açıklamalarda bulundu. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, daha sağlıklı, planlı ve yaşanabilir kentler için kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını dile getiren Çetinsaya, yerel yönetimlerin ve özel sektör işbirliğiyle büyük bir dönüşüm hareketinin başlatılması gerektiğini de dikkat çekti. 

Süleyman Çetinsaya, "Bu dönüşümün en güzel örneklerinden biri de Kayseri'deki Sahabiye Kentsel dönüşüm projesi. İşlevselliğini kaybetmiş, büyük alt yapı sorunlarıyla karşı karşıya kalmanın yanı sıra deprem ve afet riski taşıyan Kayseri merkezde ki bu bölge başlatılan dönüşümle modern yaşam alanlarına dönüşüyor" dedi. 

İnşaata güven tam
Yeni projeler hayata geçireceğini açıklayan Çetinsaya,  "Türkiye İstatistik Kurumu 1 Ocak-30 Haziran tarihleri...