14 / 05 / 2024

Arthur de Haast

Arthur de Haast

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Eski BitMex Kurucusu Arthur Hayes altcoinlere ilişkin değerlendirme yaptı. Ünlü analist Altcoinler'de daha fazla düşüş beklediğini belirtti. İşte detaylar...

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

Arthur&Miller, 80 bin TL'ye emlak ofisi açıyor!

Arthur Miller Real Estate, yeni franchise şubeler açacak. Ortalama 80 bin TL yatırım maliyeti ile açılabilecek emlak ofisleri için aylık belirlenen ciro hedefi 15 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor...

Arthur&MilIer Real Estate yaratıcı girişimcilik dönemini başlatıyor!

Arthur&MilIer Real Estate olarak 2002'den bu yana konut ve ticari gayrimenkul alım-,satım, kiralama, danışmanlık, değerleme hizmeti veriyor. Hizmet alanını genişletmeyi amaçlayan şirket 'yaratıcı girişimcilik' dönemini başlatıyor...

Arthur&Miller yeni yapılanma modeli ile Türkiye'de!

Arthur & Miller Real Estate, markalı gayrimenkul danışmanlığı sektöründe daha önce denenmeyen "Bölge Bayiliği" modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Arthur&Miller'den bu yıl İzmir'e iki ofis birden!

"Markalı gayrimenkul danışmanlığı" sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur&Miller Real Estate, İzmir'de

Parkcity‘de 97 metrekare 97 bin YTL

383 konuttan oluşan Parkcity'de brüt 97 ile 177 metrekare büyüklüğündeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler 97 bin 500 ile 247 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

Başkaşehir`de 64 bin 500 YTL`ye

Bahçeşehir'de Yapi Endüstrisi tarafından gerçekleştirilen Başkaşehir projesinde 300 konut satıldı. 49 bin 500 YTL olan en küçük konutların fiyatı 64 bin 500 YTL'ye çıktı.

Arthur de Haast Haberi

Arthur de Haast

Büyükyalı İstanbul projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de, sektör profesyonellerinin, yabancı yatırımcıların ve fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Büyükyalı İstanbul’un MIPIM’de büyük beğeni toplayan standının son ziyaretçisi, gayrimenkul hizmetlerinde ve yatırım yönetiminde, global ölçekte danışmanlık hizmeti sunan JLL’in, Otel ve Ağırlama Grubu Dünya Başkanı Arthur de Haast oldu. JLL bünyesinde, dünyanın en büyük otel ve ağırlama operasyonundan sorumlu olan Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı. 

Büyükyalı İstanbul’un bütününden ve incelikle düşünülmüş ayrıntılarından çok etkilendiğini belirten Arthur de Haast, “Bugünün koşullarında artık emlak sektörü, her şeyden önce ağırlama sanatına, insanları mutlu etmeye odaklanmalı. Mimari tasarım sürecinin temelinde de bu hassasiyet yer almalı. Ağırlama...