25 / 05 / 2024

Arthur&Miller'den bu yıl İzmir'e iki ofis birden!

Arthur&Miller'den bu yıl İzmir'e iki ofis birden!

"Markalı gayrimenkul danışmanlığı" sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur&Miller Real Estate, İzmir'de



Firma, bölge korumacılığı ve finansman kolaylığına dayalı franchise sistemiyle İzmirli girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor. Arthur&Miller, bu yıl içinde İzmir'in iki önemli merkezi Karşıyaka ve Alsancak'ta yeni ofisler açacak. Franchise ofislerinden herhangi bir ciro payı talep edilmediği, giriş bedeli ve sözleşme süresi konusunda da esneklik sağladığı belirtildi, şöyle denildi: "(Düşük ofis sayısı, yüksek hizmet kalitesi) prensibiyle büyümeyi sürdüreceğiz. Aynı bölgede çok sayıda franchise şube yerine, az sayıda ancak kaliteli hizmet veren ofisler hedefliyoruz. Bölge korumacılığına dayalı bu anlayışı İzmir'e de taşıyacağız."

Fuga yenilendi
İzmir'de modern ve ergonomik tasarımlara imza atan Fuga Mobilya'nın Karabağlar mağazası yenilendi. 4 katta, toplam 2 bin metrekarelik alanda hizmet veren Fuga Mobilya, ürün yelpazesine eklediği yeni tasarımlarıyla mobilyada çağdaş bir çizgiyi yansıtıyor. Türkiye genelinde İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Kıbrıs'ta şubeleri bulunan Fuga'nın,  İzmir  Mağazalar Kurucusu Kadir Alkışel, genç ve çalışma odaları, giyinme kabini tasarımlarıyla oldukça iddialı olduklarını söyledi.

Yeni yatırımla İzmir'e daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Alkışel, "Fuga olarak İzmirlilerle iyi ilişkiler kurduk. İzmir'e gönül veren bir firma olarak Ege'ye ait kültürel değerleri yansıtan tasarımlarımızı da ekleyeceğiz" dedi. Alkışel, her zaman kendi çizgilerini koruyacaklarını ve özel tasarım ekibiyle fark yarattıklarını belirtti.
Milliyet


Geri Dön