16 / 05 / 2024

Artık vergi affı olmayacak

Artık vergi affı olmayacak

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vatandaşları "torba yasa" ile getirilen kolaylıklardan yararlanmaya davet etti ve "Artık bu türden beklentilerini de sınırlı tutsunlar. Bundan sonra bu anlamda bir af olmayacak" dedi...

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

SGK uzmanı duyurdu! Tekrar vergi affı mı çıkıyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2022 yılı Aralık ayına kadar vergi ve prim borçları için yapılandırma geldiğini hatırlatarak 2024 yılı vergi affıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2024'te vergi affı mı çıkıyor? 

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Vergi borçları siliniyor mu? Vergi affı 2023 Meclis'ten geçti mi? Vergi affında son durum ne?

Vergi affının çıkıp çıkmadığı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki vergi affında son durum ne? İşte detaylar!

Vergi affı 2023 detayları! Vergi affı 2023 ne zaman yasalaşacak? Vergi affı yürürlüğe girdi mi?

Vergi affı gündemde yer alan konulardan biridir. Vergi affının çıkıp çıkmadığı merakla sorulmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi affı 2023 ne zaman yasalaşacak?

Vergi affının ne zaman çıkacağı, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Vergi yapılandırma 2023! Vergi affı 2023 ne zaman? 2023 vergi affı çıkacak mı?

Vergi affının çıkıp çıkmayacağına dair sorular hız kazanmaya başladı. İşte vergi affına dair detaylar!

Malatya Büyükşehir'den vergi affı hatırlatması!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar her türlü borca bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırma fırsatı sunan Vergi Affı, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Konut alıcıları artık yaşam alanı olan projeleri seçiyor!

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü olan Sedat Yıldız, ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyledi

İnşaat sektörü artık fabrikasyon üretime geçmeli!

Sosyolog Faruk Özcan, inşaat sektörünün artık üretimin şantiyelerden fabrikalara taşındığı ve şantiyede sadece montajın yapıldığı bir sektör halini alması gerektiğini söyledi...

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Çoşkun Bayraktar: Artık Türkiye bize yetmiyor!

GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Perakende Liderler Konferansı'nda konuştu ve "Artık Türkiye bize yetmiyor." dedi.

Artık vergi affı olmayacak Haberi

Artık vergi affı olmayacak

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vatandaşları "torba yasa" ile getirilen kolaylıklardan yararlanmaya davet etti ve "Artık bu türden beklentilerini de sınırlı tutsunlar. Bundan sonra bu anlamda bir af olmayacak" dedi.


Şimşek, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı toplantı salonunda, kamuoyunda "torba yasa" olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun'un Maliye Bakanlığını ilgilendiren maddelerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.


Toplantıdaki sunumunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şimşek, yasa ile kaç liralık gelir beklenildiğine yönelik soru üzerine, bu tür yapılandırmalarda tahsilat ne olacak meselesinin, kısmen vatandaşların ne kadar ilgi gösterdiği ve bu ilgiyi ödemeye dönüştürmesiyle yakından ilişkili olduğunu söyledi.


Dolayısıyla önceden bir rakam vermelerinin zor olduğunun altını çizen Şimşek, "Birinci husus bu. İkinci husus, şunu bilmenizde...