03 / 05 / 2024

Artvin merkez yol sorunu

Artvin merkez yol sorunu

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Merkez Bankası'nın 5 maddelik yol haritasında dikkat çeken detaylar! İşte faiz kararını etkileyecek o 5 madde! 

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak. Ekonomistlerin TCMB faiz kararı beklentisi de belli olurken ekonomi yönetiminin 5 maddelik yol haritası da netleşti. İşte Merkez Bankası faiz kararına ilişkin son dakika gelişmeleri...

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

TOKİ'nin 408 yeni konutu için büyük gün yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin Merkez projesindeki 408 konut yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Dev Bankalar peş peşe açıkladı! Euronun kaderi çiziliyor! Avrupa Merkez Bankası'ndaki beklentiler açıklandı!

Geçtiğimiz hafta Avrupa Merkez Bankası ECB faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından  ECB'nin ilerleyen günlerde nasıl bir yol çizeceğini dev bankalar peş peşe açıkladı. İşte Euronun kaderi çiziliyor.

Merkez Bankası 2023 hedeflerini duyurdu

Merkez Bankası 2023 yılı para politikası yol haritasını açıkladı. Para ve Kur Politikası metni “Para Politikası ve Liralaşma Stratejisi” olarak değiştirildi.

Merkez Bankalarına şok! Bir sonraki hamlesini açıkladı

Enflasyonla mücadele için kolları sıvayan Merkez Bankaları, 2023 stratejilerini belirlemeye çalışıyor. Yeni yılda zor tercihlerle karşı karşıya kalması tahmin edilen bankaların ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Artvin Merkez’de tam 500 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Artvin Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Artvin Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Fed Başkanı enflasyonu düşürmeye kararlı! İşte Merkez Bankası’nın yol haritası!

Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, Merkez Bankası’nın enflasyonu düşürmeye kararlı olduğunu dile getirdi.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

İl Özel İdaresi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Artvin İl Özel İdaresi, Artvin Merkez'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Artvin merkez yol sorunu Haberi

Artvin merkez yol sorunu



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Bayraktutan önergesinde "Artvin İli Merkez Ortaköy'ün yol sorunu mevcuttur. Özellikle Güverda bağlığına yolun yapılması ivedilikle beklenmektedir." diyerek "Köy halkının ve bölge halkının yoğun talebi olan Güverda bağlılığına yol ne zaman yapılacaktır?" diye...