04 / 05 / 2024

Artvin Semt Konağı

Artvin Semt Konağı

içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı tamamlanıyor.

Artvin Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Artvin'de hayata geçirilecek olan semt konağının temeli atıldı. 4 katlı olarak inşa edilecek konağın içerisinde hasta yakınları için misafirhane, hanımlar lokali, aşevi ve yaşlılar dinlenme evi yer alıyor.

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin Örnektepe Semt Konağı ihalesine mahkeme 'dur' dedi!

İBB meclisi tarafından Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edilen Örnektepe Semt Konağı’nın, meclis kararına rağmen İBB yönetimi tarafından 3. bir şahsa kiralanmasına ilişkin, mahkemeden yürütmenin durdurulması kararı verildi. 

Örnektepe Semt Konağı 3 yıllığına kiraya verilecek!

10 yıllığına Beyoğlu Belediyesi'ne verilen Örnektepe Semt Konağı, İBB tarafından ihaleye çıkarıldı. Muhammen bedel olarak yılda 50 bin artı KDV olacak şekilde 3 yıllığına kiraya verileceği belirtilen binayı tek istekli olarak başvuran İBB iştiraki Boğaziçi A.Ş. yıllık 55 bin TL artı KDV ödeme şartı

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

TOKİ Artvin Yusufeli 221 konut ihalesi yarın!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Artvin Yusufeli 2. Etap 221 konut ihalesi 24 Eylül'de!

TOKİ'nin Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Eylül'de...

TOKİ'den Artvin'e 221 yeni konut!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 3. Bölge 2. etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Küçükçekmece Zahide Özay Semt Konağı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen Zahide Nine Semt Konağı’nın resmi açılışı yapıldı.

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

Artvin Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı tamamlanıyor.

Artvin Semt Konağı Haberi

Artvin Semt Konağı


Artvin Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi.


Artvin Şehit Dursun Acar Caddesi üzerinde hayata geçirilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel yansımalarından biri olan Semt Konağı yöre mimarisine uygun olarak tasarlandı. 4 katlı olarak hayata geçirilen ve çift girişli olarak tasarlanan projede son katın tablası atıldı.


Hızla ilerleyen inşaat çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanıp en kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.



Artvin...