01 / 05 / 2024

arya nüans

arya nüans

Arya Nüans Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yıl sonunda teslimleri yapılacak olan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 konut seçenekleri ile Ankara Etimesgut'ta yükseliyor...

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

İş arayanların şans ayağına geldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Başvurular bitmeden hemen bakın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde meydana gelen eksiklik gidilecek. İşte detaylar!

İslam Memiş yatırımcıları uyararak son şans için tarih verdi! Servetine servet eklemek isteyenler acil baksın

İslam Memiş yatırımcıları uyararak son şans için tarih verdi! Servetine servet eklemek isteyenler acil baksın!

Gram altın yarın tam bu kadar olacak! Altının piri İslam Memiş önceden açıkladı! Son şans! Bunu yapan köşeyi dönecek

Altın almak isteyen vatandaşları uyaran Altının piri İslam Memiş gram altının yarın ne kadar olacağını açıkladı. Son şans! Bunu yapan köşeyi dönecek!

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

Dolar bıçak sırtında! Bir sabah ansızın uyanacaksınız dolar 35 TL olmuş!  Elinde dolar olanlar gözünüzü dört açın 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların ansızın 35 lira olacağını söyleyerek elinde dolar olan yatırımcıların gözlerini dört açmaları konusunda uyardı. İşte son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mohammad Aydın tarafından kuruldu.

Teknosa'da Preo PTAB P8 Tablet kazanma şansı! Sadece 3 gün kaldı

Teknoloji devi Teknosa.com’da bilgilerini güncelleyen takipçiler, Preo PTAB P8 Tablet kazanma şansını yakalıyor. Nasıl mı? Ayrıntılar ve katılma şartları haberimizde...

arya nüans Haberi

arya nüans

Arya Nüans Residence adres hakkındaki bilgilere geçmeden önce projenin genel özelliklerini aktaralım. Projedeki daireler için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor.


Yüzde 25 peşinat sonrasında 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme yapılabilen Arya Nüans Residence, Ankara Etimesgut'ta Besmak İnşaat imzası ile yükseliyor.


Arya Nüans Residence Projesi, 10 katlı tek blok olarak planlandı. Projede, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna,spor alanları, güvenlik, fitness merkezi, açık - kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor. 


Toplam 80 adet konuta yer verilen Arya Nüans Residence, ile ilgili ayrıntılı bilgiler için satış ofisini (0312) 280 00 55 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Arya Nüans Residence adres 


Arya Nüans Residence adres: Altay Mahallesi 1408. Cadde No:37 Eryaman / Etimesgut / Ankara


Telefon: (0312) 280 00 55

Web adresi: http://www.aryanuans.com

Gizem...