02 / 05 / 2024

As Altun İnşaat iletişim

As Altun İnşaat iletişim

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Asımgil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asımgil İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Asımgil tarafından kuruldu.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

As Altun İnşaat iletişim Haberi

As Altun İnşaat iletişim

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...