06 / 05 / 2024

as ekşiler yıkım hafriyat inşaat limited şirketi kuruldu

as ekşiler yıkım hafriyat inşaat limited şirketi kuruldu

AS Ekşiler Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 16 Ocak 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Ali Ekşi ve Soner Ekşi ortaklığıyla kuruldu...

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

İşte büyük yıkımın nedeni! 500 binada tespit edilen korkunç gerçekler!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından inanılmaz bir gerçek ortaya çıktı. 500 binada incelemelerde bulunan bilirkişinin söyledikleri yıkımın ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullar meclis gündeminde!

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullara ve bu okulların yeniden inşası için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Dereli'deki hasarlı yapıların yıkımı tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos’ta meydana gelen sel ve heyelandan ağır hasar gören ve kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçe merkezindeki bütün binaların yıkımı yapıldı. Dereli'nin en kısa sürede inşasına başlanıp, önümüzdeki yıl Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

İstanbul Üniversitesi Vefa binasının yıkım raporu gizleniyor!

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde devam eden restorasyon çalışmaları nedeniyle Vefa ek binasına taşınan öğrenciler verilen yıkım raporunun yayımlanmadığını iddia etti.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Mescid-i Aksa minberinden İsrail'in yıkım politikasına tepki!

Mescid-i Aksa İmam ve Hatibi Şeyh Yusuf Ebu Suneyne, İsrail'in Filistinlilerin konutlarına yönelik olan yıkım politikasını "etnik temizliğin" bir parçası olarak nitelendirdi.

Sur’da Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde yıkım başladı!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı planlanan Alipaşa ve Lalebey mahallelerine ek olarak kentte 2 mahallede daha yıkımın başlayacağı belirtildi.

Diyabakır'da hasar gören 6 bina için yıkım kararı!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ağır hasar gören 6 bina için daha yıkım kararı çıkartıldı.

as ekşiler yıkım hafriyat inşaat limited şirketi kuruldu Haberi

as ekşiler yıkım hafriyat inşaat limited şirketi kuruldu

500 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaatların yıkım işlerini almak hafriyatlarınve molozlarını temizlemek yıkım işlerinden dolayı kapı pencere ve diğer malzemelerinin yeniden dönüşümünü sağlamak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi İstanbul Caddesi NO: 30 adresinde faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Ekşi ve Soner Ekşi ortaklığıyla...