14 / 05 / 2024

As-El Mimari çözüm ortakları toplantı

As-El Mimari çözüm ortakları toplantı

As-EI Mimari firmaları buluşturdu 1978 yılında işadamı Tacettin Bayır tarafından kurulan As-EI Mimari Sistemler, Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'in ardından müşteri ve çözüm ortaklarını bir araya getirdi,

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Atelier Macerit Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Macerit Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yazar, Kaan Canberk ve Sıtkı Canberk ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özhaseki: Kendimize has mimari tarzımız olmalı!

Bakan Özhaseki "Türkiye'de yapı stokuna bakarak eğer minarelerin yukarıdan o süngüleri gözükmese herhalde biraz müslüman devlet demekte zorlanırız. Yavaş yavaş kendimize has mimari tarzımızı oluşturup ona uygun binaları yapmamız icap ediyor" dedi.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Uz ve Dilek Yıldırım ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Eyüp, Güzeltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Hatay’da Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu düzenlendi!

Hatay’ın Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu’nun bir diğer ayağı Hatay Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Orjin Çözüm Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Çözüm Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Üçgül, Mehmet Kıvanç Aksoy, Soner Damar tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

As-El Mimari çözüm ortakları toplantı Haberi

As-El Mimari çözüm ortakları toplantı
As-EI Mimari firmaları buluşturdu 1978 yılında işadamı Tacettin Bayır tarafından kurulan As-EI Mimari Sistemler, Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'in ardından müşteri ve çözüm ortaklarını bir araya getirdi. İzmir Kaya Prestige Otel'deki toplantıya inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firmanın temsilcisi katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Bayır, yeni alüminyum ısı yalıtım sistemli doğramalar, kompozit paneller ile 3 boyutlu dış cephe kaplamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. 


Milliyet...