18 / 05 / 2024

aşağı hereke yağmur suyu hattı projesi

aşağı hereke yağmur suyu hattı projesi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı Kocaeli Aşağı Hereke bölgesinde, yüzey sularından kaynaklanan problemi çözmek için yağmursuyu hattı çalışmaları yapıyor.

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Sky Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Rafael Salinas Martinez de Lecéa kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Rafael Salinas Martinez de Lecéa, kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

aşağı hereke yağmur suyu hattı projesi Haberi

aşağı hereke yağmur suyu hattı projesi


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı Aşağı Hereke bölgesinde, yüzey sularından kaynaklanan problemi çözmek için yağmursuyu hattı çalışmaları yapıyor. İş kapsamında, değişik çaplarda borular kullanılarak toplam 275 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı yapılacak.



CUMHURİYET CADDESİ BOYUNCA YAPILIYOR


Eğimli bir alan üzerine kurulu bulunan Aşağı Hereke bölgesindeki mevcut yağmursuyu hattı, aşırı yağışlarda oluşan yüzey sularından dolayı yetersiz kalıyordu. Yer yer yağmursuyu baskınlarının yaşanması üzerine İSU Genel Müdürlüğü, bölgenin problemini gidermek için çalışmalara başladı. Ana arter olan Cumhuriyet Caddesi boyunca yapılan çalışmalarda 1400 ile 400 mm arasındaki değişik çaplarda borular kullanılıyor.


275 METRE YAĞMURSUYU HATTI YAPILACAK


Boru imalatlarının sürdüğü çalışmalarda toplam 275 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa edilecek. Kısa bir süre içinde tamamlanacak olan çalışmalarda yeni yağmursuyu hattı ile toplanacak olan...