05 / 05 / 2024

asansör kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

asansör kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör markası Otis, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yolları her geçen gün daha sık kullanmaya başlayan çocukların güvenliği için uyulması gereken 12 temel kuralı açıkladı.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Tatile çıkacaklar dijital güvenliğe dikkat!

Bilişim uzmanları tatile çıkacakları siber saldırılara karşı uyarıyor. Uzmanlar, kimlik hırsızlığı saldırılarına maruz kalmamak için özellikle bilgisayar, telefon ve tablet gibi akıllı cihazları kullanırken dikkat edilmesi gereken kuralları açıkladı.

ATM'den para çekenler bu tuzağa dikkat edin! Şifrenizi tuşlarken sakın bunu yapmayın!

Dolandırıcılar, ATM'yi kullananları hedef alıyor. İşte ATM kullanırken dikkat edilmesi gerekenler...

İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi! Oy kullanırken bunları asla yapmamalısınız!

İletişim Başkanlığı'ndan önemli uyarı geldi! Oy kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları asla göz ardı etmemek gerekiyor. İkinci tur seçime günler kala İletişim Bakanlığı konuyla ilgili hatırlatma yaptı. Seçim sürecinde, bu hatırlatmaya dikkat etmek, oy kullanma hakkınızı doğru ve etik bir

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

Arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı arsa alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

İzmir depremi asansör denetimlerini yeniden gündeme getirdi!

Türkiye genelinde asansör sayısı 550 bini aşarken, en çok asansör 147 bin 271 adetle mega kent İstanbul'da bulunuyor. Uzmanlar, deprem sırasında asansörün kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Emekliler dikkat! Kredi kullanırken maaşınızdan çekilmesi izni vermeyin!

TÜDEF Genel Başkanı Koçal emeklilerin,kredi kullanırken,ödeyememeleri halinde maaşlarına el konulabileceğine dair muvafakat verebildiklerini belirterek, maaşlarının tümüne haciz konulmaması için muvafakat evrakını imzalamamaları gerektiğini bildirdi.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Projeden ev alırken dikkat edilmesi gereken 11 madde!

Altın Emlak Genel Müdür Yardımcısı Sezer Yunus, projeden ev alacakları uyardı. İşte projeden ev alırken dikkat edilmesi gereken 11 önemli madde...

asansör kullanırken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

asansör kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör markası Otis, asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yolları her geçen gün daha sık kullanmaya başlayan çocukların güvenliği için uyulması gereken 12 temel kuralı açıkladı.


Otis, ‘önce emniyet’ ilkesi ile hayata geçirdiği asansörlerini, en ileri teknolojiyle kullanıcıların hizmetine sunmaya devam ediyor. 161 yıllık deneyimle tüm dünyada en hızlı ve en emniyetli asansörler üreten Otis, yenilikçi üniteleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. 


Büyük konut projelerinin yanı sıra, alışveriş, kültür ve eğlence merkezi, havalimanı, metro gibi halka açık alanlarda asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yolların hatalı kullanımından kaynaklanan kazaların önüne geçmek için çalışma başlatan Otis, özellikle çocuklar ve ebeveynlerin dikkat etmesi gereken temel kuralları belirledi. 


İşte günümüz yapılarının vazgeçilmez ulaşım araçları olan asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yolları güvenli kullanmak için Otis...