30 / 04 / 2024

asansörlü cami

asansörlü cami

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

O binalardaki asansörlere 'Karekod' uygulaması! Asansör kazanlarına son verecek yeni uygulama geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarındaki asansörlere ''karekod'' uygulaması için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu!

Liberya'dan 2015'te Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim görmeye gelen ve hazırlık sınıfında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu...

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Bosna Alaca Cami bugün açılıyor!

Bosna iç savaşında Sırp askerler tarafından büyük tahribata uğrayan Bosna Alaca Cami'si bugün açılıyor. Savaş sırasında temellerine kadar yıkılan cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle yeniden ibadete kazandırıldı.

Bosna Hersek'teki Alaca Cami yarın ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğünün desteğiyle yeniden inşa edilen Alaca Cami düzenlenecek törenle yarın ibadete açılıyor. 

TİKA, Afganistan'daki Ulu Cami'nin sergi salonunu restore etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Herat Koordinatörlüğünce, Afganistan'ın batısında yer alan Herat vilayetindeki tarihi Ulu Cami'nin sergi salonu baştan aşağı restore edildi.

asansörlü cami Haberi

asansörlü cami

Bağcılar’da ibadethaneler de depreme dayanıklı olarak yeniden inşa ediliyor.  İnönü Mahallesi’nde yeniden inşa edilen Yunus Emre Camii hizmete sunulacak. Toplam 1200 metrekarelik alana inşa edilen caminin oturum alanı 420 metrekareden oluşuyor. 1164 metrekarelik ibadet alanı bulunan caminin kulanım alanı ise 1598 metrekare. Camii cemaati bodrum katındaki şadırvanlarda rahatlıkla abdestini alabilecek. Zemin katta da 336 metrekarelik ana namazgâhı bulunan camiinin bodrum katında da mahfili olan 320 metrekarelik bir namazgâh yer alıyor. 

“10 KİŞİLİK ASANSÖR HİZMET VERECEK”

Tek minareli farklı bir mimaride inşa edilen Yunus Emre Camii’nde aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek. Camide yaşlı ve engellilerin de rahatça ibadetini yapabilmesi için 10 kişilik asansör de hizmet verecek. 

“RAMAZANDA İBADETLERİNİ YENİ CAMİDE YAPACAKLAR”

Bağcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıklı yeni camiler inşa ettiklerini ifade...