25 / 07 / 2024

asansörün düşme ihtimali ne kadar

asansörün düşme ihtimali ne kadar

Mecidiyeköy ’ deki Torunlar GYO ’ nun inşa ettiği rezidansta yaşanan asansör faciası, gözleri inşaatlarda kullanılan asansörlerin yanı sıra tamamlanmış binalardaki asansörlerin kalite ve güvenilirliğine çevirdi...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü?

Yarının dünyasında öne çıkan kavramların başında sürdürülebilir şehirler inşa edilmeye başlıyor. Peki, teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü? İşte detaylar...

Rüzgar ters esti altın fiyatları dibi gördü! İşte sert düşüşün sebebi...

Altın fiyatlarındaki dalgalı hareketlilik son gaz devam ederken yatırımcılar telaşla altının neden düştüğünü araştırıyor. Peki altın fiyatlarının düşme sebebi ne? Altın yükselecek mi? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Özel sektörün dış borcu ne kadar oldu? Kritik rakam açıklandı

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, mayıs sonu itibariyle 5,4 milyar dolar azalarak 163,6 milyar dolara gerilemiş durumda.

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Altın, Nizamettin Altın ve Rasim Altı ortaklığında kuruldu.

Market reyonlarında satılan o marka gıda ürünü ölüme neden oldu! Acil toplanıp soruşturma başlatıldı

Market reyonlarında satılan bebek mamaları ülkede krize neden oldu. Bir markanın ürününden kullanan annelerin bebekleri ağır şekilde hastalandı bebeklerden ikisi hayatını kaybetti. Söz konusu mamalar toplatıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

asansörün düşme ihtimali ne kadar Haberi

asansörün düşme ihtimali ne kadar

Dünyada doğru tasarlanmış bir asansörün düşme ihtimalinin 12 milyonda bir olduğu belirtiliyor. Ancak merpenaltı, yetersiz firmaların üretimi, yanlış tasarlama ve denetimsizlik kazalara yol açıyor.


Mecidiyeköy’deki Torunlar GYO’nun inşa ettiği rezidansta yaşanan asansör faciası, gözleri inşaatlarda kullanılan asansörlerin yanı sıra tamamlanmış binalardaki asansörlerin kalite ve güvenilirliğine çevirdi. Dünyadaki binaların tümünde yalnızca insan taşımaya yönelik 10 milyon, Avrupa’da 3.5 milyon, Türkiye’de ise 250 bin asansör kullanılıyor. Ancak asansör üretimi yapan firmalara bakıldığında rakamlar tersine dönüyor. 


12 milyonda bir

Avrupa’da kullanılan milyonlarca asansörü 500 firma üretirken, Türkiye’de kullanılan yalnızca 250 bin asansörü, irili ufaklı 3 bin 500 firma üretiyor. Türkiye’de pazarın büyük bir kısmına da küçük üreticiler hakim. Asansör sektöründe üretim yapan ilk 5 firma dünyada pazarın yüzde 70’ine hakimken, Türkiye’de bu oran yüzde 40’a...