03 / 05 / 2024

Aselsan güvenlik sistemi

Aselsan güvenlik sistemi

2000 yılında Topkapı Sarayı Müzesi'nin güvenlik sistemi Aselsan tarafından baştan sona yenilenecekmiş. Her türlü tehdite karşı hazırlıklı hale getirilecek olan Sarayın güvenlik sistemi 1.3 trilyon liraya yenilenecekmiş.

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

Mardin'deki güvenlik duvarının inşaatı gelecek ay bitecek!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Mardin'de güvenlik sistemi kapsamında yapılan modüler beton duvar çalışmalarının 690 kilometresi tamamlandı. Işık, duvarı gelecek ayın sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

2000 yılında Aselsan, Topkapı Sarayı'nın güvenlik sistemini yenileyecekmiş!

2000 yılında Topkapı Sarayı Müzesi'nin güvenlik sistemi Aselsan tarafından baştan sona yenilenecekmiş. Her türlü tehdite karşı hazırlıklı hale getirilecek olan Sarayın güvenlik sistemi 1.3 trilyon liraya yenilenecekmiş.

Yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı, yabancıların askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz edinimleri hakkında duyuru yayımladı. Buna göre, yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmelik değişikliği!

Askerî Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 19 Aralık 2014 tarihinde 29210 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu!

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu. Türkiye’de işsizlik Eylül ayında 3 milyon’u aşarken, Kasım ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın finali için umut vaat ediyor.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Aselsan güvenlik sistemi Haberi

Aselsan güvenlik sistemi



Topkapı Sarayı'na süper güvenlik


Topkapı Sarayı, nihayet hak ettiği güvenlik sistemine kavuşacak.


Topkapı Sarayı'na süper güvenlik


    TOPKAPI Sarayı Müzesi'nin güvenlik sistemi, Aselsan tarafından baştan sona yenilenecek. Aselsan, 1.3 trilyon liraya, Topkapı Sarayı Müzesi'nin güvenlik sistemini baştan sona yenileyecek. Aselsan ayrıca, Ayasofya, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Efes Ören yerinin girişini de daha güvenlikli bir sistem kuracak. Bu amaçla çalışmalara başlayan Aselsan, müzenin çok ayrıntılı olarak hazırlanan yeni güvenlik sistemini, yaklaşık bir yıl içinde tamamlayacak.


ALARM SİSTEMLERİ

  

    Müze, yangın ve soygun başta olmak üzere her türlü tehdite karşı hazırlıklı hale getirilirken, müzeye bilinen bütün alarm sistemleri yerleştirilecek. 

    Aselsan'ın kuracağı yeni...