21 / 09 / 2024

Aselsan otoyol

Aselsan otoyol

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi için imzalar atıldı!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Sırbistan'ın başkenti Belgrad arasında iki farklı güzergahtan inşa edilmesi planlanan otoyol projesi için iş birliği anlaşması imzalandı.

Türkiye en çok otoyol yatırımı yapan ikinci ülke!

Yeni otoyol yapımına her yıl 9-10 milyar Euro harcıyoruz. Türkiye otoyol yatırımında OECD ülkeleri arasında ikinci oldu.

Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya, 4.İdare Mahkemesi, Kaputaş Kanyonu ve plajının Kaş-Kalkan Otoyol projesinde yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde ilk adım!

Türkiye'den Karayolları Genel Müdürlüğü heyeti, Bosna Hersek İletişim ve Ulaştırma Bakanı Jusko ile Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'ni görüştü.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna ile Sırbistan’ın başkenti Belgrad arasında Türkiye’nin desteğiyle otoyol inşa edilmesi planlanıyor.

Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da otoyol inşa edecek!

Saraybosna’daki otoloun 20 kilometrelik kısmını 355 milyon Euro’luk yatırımla tamamlayan Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da da otoyol inşa etmeyi hedefliyor.

Türkiye 2035'te 8 bin 248 kilometrelik otoyol ağına kavuşacak!

Çalışmaları devam eden 3 bin 214 kilometrelik otoyolla birlikte 2035'te Türkiye 8 bin 248 kilometrelik otoyol ağına kavuşacak..

İstanbul Otoyol projesi kente değer kattı!

İzmir ile İstanbul arası karayolu ulaşımını 3 saate indirecek İstanbul Otoyol’u projesi ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Projenin büyük kısmı tamamlandı. 

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

İzmir Ödemiş İlkkurşun Köyü otoyol projesi TBMM'de!

İzmir Ödemiş'e bağlı İlkkurşun Köyü yakınına yapılmakta olan otoyol TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, otoyola ilişkin olarak 10 soru hazırladı..

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Aselsan otoyol Haberi

Aselsan otoyol

Aselsan tarafından yapılan açıklama şöyle;


ASELSAN ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında "Otoyol ve Boğaz Köprüleri ücret toplama istasyonlarındaki otomatik geçiş sistemlerinin bakım, onarım ve servis işinin yaptırılması, bu kapsamdaki yedek parçaların temini ve ihtiyaç duyulan yazılım değişikliklerinin gerekli personelle yaptırılması" işi ile ilgili olarak toplam bedeli 18.011.498,-TL tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında çalışmalar 2014-2017 yıllarında gerçekleştirilecektir.

Bu açıklama Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan 10.11.2014 tarihli izne istinaden...