28 / 04 / 2024

Aselsan proje imzası

Aselsan proje imzası

Aselsan İstanbul - İzmir otoyol projesinin ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarlı sözleşme imzaladı.

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla yükselen My Hill Garden 2 projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 8 adet villa inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Nexonya Fergana Maltepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Nexonya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nexonya Fergana projesinde 240 adet konut yer alıyor. Ön talep toplayan proje 11 blok olarak inşa ediliyor. 

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

Gül inşaat imzasıyla Büyükçekmece'de inşa edilen 4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışa çıktı. Söz konusu proje 2024 yılında teslim edilecek.

Çorlu Edition Önerler villa projesi satışta! Yeni proje...

TK Proje Mühendislik imzasıyla Çorlu'da yükselen Çorlu Edition Önerler villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Aselsan proje imzası Haberi

Aselsan proje imzası

Aselsan, İstanbul-İzmir otoyolunun yapımını üstlenen Nurol, Özaltın, Makyol, Astaldi, Yüksel ve Göçay (NÖMAYG) ortaklığı ile ücret toplama sistemi kurulumu için 11.2 milyon dolar tutarında sözleşme imzaladı.


KAP'a yapılan açıklamada sözleşme kapsamında teslimatların yıl sonunda tamamlanacağı ifade...