10 / 05 / 2024

asfaltit üretiminin durdurulması

asfaltit üretiminin durdurulması

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş asfaltit ürününün alıcısı olan şirkette elektrik üretiminin durması nedeniyle Silopi asfaltit sahasında da geçici bir süreyle üretime ara verdi...

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

Tavuk eti üretiminin artması arz talep dengesini nasıl etkiledi? İşte Migros, Et ve Süt Kurumu 16 Nisan fiyat listesi

Tavuk eti üretimi şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,4 arttı. Peki tavuk eti üretiminin artması arz talep dengesini nasıl etkiledi? Tavuk eti fiyatlarında son durum ne? İşte Migros, Et ve Süt Kurumu, Carrefoursa 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yabancıya konut satışının acilen durdurulması gerekiyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancıya konut satışının acilen durdurulması gerekiyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

İcra dairelerinin faaliyetinin durdurulması ne demek?

İcra dairelerinin faaliyetinin durdurulması (sınırlandırılması) konusunda yeni açıklamalar yapılıyor. Peki İcra dairelerinin faaliyetinin durdurulmasıyla neler değişti?

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Arabistan'da projelerin durdurulması ekonomiye zarar verir!

AMAC Investment Şirketi Genel Müdürü Muhammed el-İmran, "Ülkede devam eden çok sayıda projenin durdurulması, ekonominin büyümesine zarar verecektir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Termal Grup Darıca projesinde yürütmenin durdurulması için dilekçe verildi!

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Darıca Belediye Meclisi’nin 2 Haziran’daki mecliste onayladığı bir maddenin yürütülmesinin durdurulması talebiyle adliyeye dilekçe verdi.

Şanlıurfa 11 Nisan Meydan Projesi'nin durdurulması için dava açıldı!

Şanlıurfa Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer, 11 Nisan'da inşa edilen beton yapının hem yükseklip hem de ticaret imar alanının meclis kararına aykırı bir şekilde imar edildiğini gerekçe göstererek yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Melih Gökçek'ten Ulus projesinin durdurulmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Projesi’nin yürütmesinin durdurulması kararına tepki göstererek, “Akay Kavşağı… Ankara Bulvarı… 1071 Malazgirt Bulvarı’nı açamazsınız dediler… Açtık… Ulus da böyle olacak” dedi.

Kıbrıs Karpaz'da kaçak yapılaşmanın durdurulması istendi!

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu, Karpaz'da kaçak yapıların ortadan kaldırılmasını, avlanmanın da durdurulmasını talep etti İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nu kabul etti.

Tarihi yarımada imar planı hakkındaki yürütmenin durdurulması kaldırıldı!

"Tarihi Yarımada Kentsel Tarihi, Kentsel Arkeolojik, 1’inci Derece Arkeolojik Sit Alanı 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı" hakkında yürütmenin durdurulması kararı kaldırıldı.

Mimarlar Odası Quasar inşaatının durdurulmasını istiyor!

Şişli Likör Fabrikası arazisinde yükselen Quasar gökdelenlerinin dayanağı olan plan değişikliğinin iptali Danıştay tarafından onandı. Mimarlar Odası, inşaatın derhal durdurulması çağrısı yapıyor.

asfaltit üretiminin durdurulması Haberi

asfaltit üretiminin durdurulması


Park Elektrik'ten yapılan açıklama şöyle:


30.6.2013 tarihli mali tablolara göre toplam satış hasılatımızın %13'ünü oluşturan asfaltit ürününün alıcısı olan Şirket'de elektrik üretiminin durması nedeniyle, Şirketimize ait Silopi asfaltit sahasında da geçici bir süreyle üretime ara...