08 / 05 / 2024

asgari ücrete yarıyıl zammı

asgari ücrete yarıyıl zammı

Cahit Özkan'ın "Asgari ücrete yılda iki zam konusu aklımızda var." söylemi üzerine Temmuz ayında asgari ücrete 850 lira zam yapılacak iddiası ortaya atıldı! İşte tüm detaylar...

Açlık sınırı asgari ücreti solladı: Açlık sınırı 17 bin 725 TL, yoksulluk sınırı 57 bin 736 TL oldu! 

TÜRK-İŞ tarafından açıklanan Nisan 2024 rakamlarına göre, 17 bin 2 TL'lik asgari ücret, bu yıl ilk defa açlık sınırının gerisinde kaldı. İşte o rakamlar...

2024 Asgari ücrete yüzde 30-50 arasında zam beklentisi! 

2024 yılı asgari ücret zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. Bu kapsamda eleman.net, asgari ücret konusunda iki farklı anket gerçekleştirdi. Ankete göre asgari ücrete yüzde 30-50 arasında zam bekleniyor.

Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılacak mı? Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'tan flaş açıklama!

Merakla beklenen 2024 yılı asgari ücret zammı, Türkiye'nin gündemindeki en önemli konularının da başında geliyor. Geçtiğimiz sene yüzde 50'lik zam gelen asgari ücretin bu sene ne kadar zamlanacağı merak ediliyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Türk-İş'ten asgari ücrete tepki: Hiç olmasın zam da yapmayın!

Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, asgari ücrete 2024 yılında tek zam yapılmasına sert tepki gösterdi. Atalay, "Hiç olmasın zam da yapmayın" dedi.

Yeni asgari ücret 18,813 TL mi olacak? İşte gündemde konuşulan yeni yıl maaşları...

Asgari ücret zammı yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Asgari ücret zammı için masada farklı oranlarda zamlar konuşuluyor. Bu zamlarda biri de 18,813 TL maaş ödemesi. Peki, asgari ücret yeni zammı ne kadar olacak? İşte o rakamlar...

Uzman isim açıkladı: 2024'te asgari ücret bu kadar olacak! Ocak ayında asgari ücrete büyük zam geliyor

Asgari ücret 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34 artışla net 11 bin 402 liraya yükseltilmişti. Yerel seçim öncesi asgari ücrete ocak ayında da büyük bir zam bekleniyor. İşte detaylar...

Asgari ücrete 45 yılın en büyük zammı

Son dakika haberine göre; Asgari ücrete 1978 senesinden bu güne yapılan en büyük zam geliyor. İşte detaylar...

Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı!

Akiş GYO'nun 2023 birinci yarıyıl finansal sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı. İşte detaylar...

Akbatı AVM'nin değeri katlandı! Dev AVM'nin 2023 yarıyıl değeri ne kadar? 

15 Eylül 2011 tarihinde kapılarını açan Akbatı AVM'nin, 2023 yarıyıl değeri açıklandı. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar oldu? 

Zamlı asgari ücret ne zaman verilecek? Temmuz'da hesaplara 11 bin 402 TL yatacak mı?

Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği Temmuz zamlı asgari ücretin ne kadar olacağı açıklandı. Asgari ücrete bu yılın ikinci yayrısında yüzde 34 zam yapılacak. Peki zamlı asgari ücret ne zaman verilecek?

Asgari ücrete büyük zam geliyor! İşte o rakam

Ekonominin ana gündem maddelerinden biri olan asgari ücret temmuz zammı gündemde yer ediniyor. Asgari ücrete temmuz ara zam gelecek mi? sorusu milyonlarca asgari ücretli çalışan ve işveren tarafından merak ediliyor. İşte konuşulan rakam...

Asgari ücretli çalışanlar hemen bakın! Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca çalışan merakla 'Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Asgari ücret zammı kaç TL olacak?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki asgari ücrete bu yıl ara zam olacak mı? 

Asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Çalışanları buz kestiren haber! Asgari ücret zammında son dakika! 

Asgari ücrete ara zam beklentisi her geçen gün artıyor. Milyonlarca çalışan asgari ücrete bu yıl ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek?

asgari ücrete yarıyıl zammı Haberi

asgari ücrete yarıyıl zammı

Asgari ücrete 850 lira zam gelebilir. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Başkan vekili Cahit Özkan'ın "Asgari ücrete yılda iki zam konusu aklımızda var." söylemi ile zam ihtimali iyice arttı. Uzmanlar, eğer asgari ücrete zam gelirse, 2022 senesinin ilk 6 aylık enflasyon oranının baz alınabileceğini söylerken, Temmuz ayında asgari ücrete 850 Türk Lirası zam yapılabileceği ihtimali konuşuluyor.

Mynet'te yer alan habere göre, asgari ücrete Temmuz ayında yeni bir zam uygulanması planlanıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Başkan vekili Cahit Özkan'ın "Asgari ücrete yılda iki zam konusu aklımızda var. Mevzuatı değiştirerek bunu yaparız. Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz" söylemi asgari ücrete zam yapılması ihtimalini arttırdı. Ayrıca 850 Türk Lirası zam yapılabileceği düşünülüyor.

Son zamanlarda pandemi ve üzerine bir de Rusya...