07 / 05 / 2024

aşhap sarkıt modelleri

aşhap sarkıt modelleri

Siren Elise Wilhelmsen Ahşap Kvelden sarkıt modellerini tüketicilere sunuyor. Norveç'li tasarımcı Siren Elise Wilhelmsen'in son tasarımının anlamı ve ilham kaynağı Norveççe akşam anlamına gelen '' Kvelden '' den geliyor.

2040 yılının en zengin ülkesi hangisi? 2040'ın en zengin 20 ekonomisi açıklandı, listede Türkiye var mı? 

2040 senesinde dünyanın en zengin ülkeleri ve en büyük ekonomileri olacak ülkeler kaydedildi. Yapılan değerlendirme ile 2040 senesinin en büyük 20 ekonomisi açıklandı. Açıklanan listede Türkiye de var. 

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

Tefal ütü modelleri, özellikleri ve fiyat listesi... İşte Tefal ütü 21 Mayıs 2023 fiyat listesi

Evlerimizin olmazsa olmazları; ütüler...  Peki Tefal ütü fiyatları ne kadar? İşte Tefal ütü modelleri, özellikleri ve fiyat listesi...

Gaza basan altın için yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı

Şubat ayının son günlerinde altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün altın fiyatları tekrar gaza basarken, yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı...

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi! 5 ayın dibinde! Bu rakamı görenler sağa sola kaçıştı

Son dakika dolar kuruna yönelik gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ederken elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi yaşandı. Dolar endeksi 5 ayın dibini görürken doları olanlar sağa sola kaçıştı.

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Fed Başkanı mart ayından itibaren faiz artırımı kararları alırken dolar kuru hızla değer kazandı. Öte yandan Yüksek enflasyonun etkisi ile euro değer kaybediyor. Aradaki makas gittikçe açıldı. Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

12 kilo tüp ne kadar oldu? İpragaz tüp fiyatları ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 tüp fiyatları!

Tüp kullanan vatandaşlar güncel tüp fiyatlarını araştırılmaktadır. İşte 31 Ağustos 2022 tüp fiyatları!

En iyi Türk kahvesi makinesi hangisi? 29 Ağustos 2022 Türk kahve makineleri fiyat listesi..

Kahve deyince akarsular durur. Birde köpüklü olmuşsa enfes olur. Cezve mi daha iyi yoksa kahve makinesi mi tartışılır ama biz sizin için piyasadaki bütün makineleri topladık. İşte 29 Ağustos 2022 Türk kahve makinesi fiyat listesi..

aşhap sarkıt modelleri Haberi

aşhap sarkıt modelleri

Norveç'li tasarımcı Siren Elise Wilhelmsen'in son tasarımının anlamı ve ilham kaynağı Norveççe akşam anlamına gelen '' Kvelden '' den geliyor. Tasarımcıya göre; '' Akşam karanlık basınca aydınlatmalar geceyi ışıklandırır ve etrafta kendi silüetlerini oluşturur. '' Kvelden Sarkıt, siyah kaplama huş ağacından 45 x 45 x 31 cm. boyutunda hazırlanmış. İç bölümündeki doğal ahşap rengini koruyarak taç şeklinde tasarlanan bu sarkıt, kullanıldığı yerde sıcak samimi bir ışık yayıyor.


Hürriyet Yazar...