03 / 05 / 2024

Aşık Veysel Parkı açıldı

Aşık Veysel Parkı açıldı

Atapark Mahalle Konağı ve Aşık Veysel Parkı'nın açılışı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, İlçe Kadın Kolları, Belediye meclis üyeleri ve Keçiörenlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi...

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği VeTicaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Aşık Veysel Parkı açıldı Haberi

Aşık Veysel Parkı açıldı

Açılış töreni öncesi Şeyda Erdal ile halk ozanları Zeki Erdali ve Deniz Muhliser sahne aldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çok sayıda müjde de verdi. Ak Aşık Veysel'in bu ülkenin en önemli değerlerinden bir tanesi olduğunu vurgulayarak, "Bizim kültürel zenginliğimizdir; bu parkın adının Aşık Veysel olması ayrı bir kardeşliktir; dolayısıyla bir kardeşlik günündeyiz." dedi. 

Atapark Mahalle Konağında özel günler ve toplantılar için salonlar yapıldığını ve mahallenin hizmetine sunulduğunu da belirten Ak, Aşık Veysel Parkı'nda da ağaç ve oturma gruplarını çoğalttıklarını, şelaleyi güzelleştirdiklerini ve Aşık Veysel'in heykelini daha görünür bir yere konumlandırdıklarını da söyledi. 

"YEŞİLİN SEVDALISIYIZ" Mustafa Ak konuşmasını şöyle sürdürdü; "Park alanında ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz; yeşile ve ağaca önem veriyoruz; yeşilin sevdalısıyız. Bizim medeniyetimizde bir laf...