19 / 05 / 2024

Aşkabat Hastanesi nerede

Aşkabat Hastanesi nerede

Aşkabat yönetimi, son yıllarda tıp sektörüne yaptığı yatırımlarla sağlıkta ciddi bir çağ atladı. Türk şirketlerinin katkısıyla özellikle başkent Aşkabat'ta çok sayıda ileri teknoloji ile donatılan sağlık tesisi inşa edildi.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

Cezayir Lübnan'a sahra hastanesi gönderecek!

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kente sahra hastanesi göndereceklerini duyurdu. 

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İkitelli Şehir Hastanesi nerede? İkitelli Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte 10 soruda Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi...

Aşkabat Hastanesi nerede Haberi

Aşkabat Hastanesi nerede

Türkmenistan'da sağlık sektörü çalışanlarının günü ve sağlık programının kabulünün 20. yıl dönümü kutlanıyor. Bu çerçevede Aşkabat'ta Çalık Holding'e bağlı Gap İnşaat ve Efor İnşaat firmalarının inşa ettiği sağlık tesislerinin açılış töreni gerçekleştirildi. Başkent Aşkabat'ta inşa edüen onlarca sağlık tesisi, yerli halka ve bölge ülke vatandaşlarına şifa dağıtacak. Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un katılımıyla yapımı tamamlanan; Uluslararası Tıp Eğitim ve Araştırma Merkezi, Kardiyoloji Merkezi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Ecza Deposu törenle Dünyadaki ekonomik krize rağmen, istikrarlı bir şekilde büyüyen Türkmenistan, sağlık alanındaki ciddi yatırımları ile Orta Asya'nın cazibe merkezine dönüşüyor. Açılış törenlerine Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Türk işadamları, yabancı misyon şefleri, yurtdışından davet edilen doktorlar ve çok sayıda davetli iştirak etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan açılış...