04 / 05 / 2024

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik

Bölgesel bir müteşebbis hüviyetiyle yola çıkan, bu gün Türkiye'de hatırı sayılır bir bölümünde sanayi yatırımları olan Aşkale Çimento, Bilecik ve Bursa’da bulunan çimento-hazır beton tesislerini satın alarak gücüne güç kattı.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çataklı'nın istifa ettiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Kat sakinlerine 'bina yönetim şirketi' uyarısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada bina yönetim şirketlerinin son zamanlarda arttığını söyledi.

ENKA'nın kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,18!

1957 yılında kurulan ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,18 olarak güncellendi. 

Doğuş GYO, Kobirate ile kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı.

Türk Telekom'un Ümraniye'deki yeni yönetim binası yıkılıyor!

Türk Telekom, bankalara olan borcu sebebiyle gündeme geliyordu. Türk Telekom bu seferde İstanbul Ümraniye’de yeni inşa ettiği yönetim binasının yıkımı ile gündemde. 

Yıldırım'a Afet Acil Yönetim Kriz Merkezi inşa ediliyor!

Yıldırım Belediyesi afet yönetim planını hazırlayarak yaşanması muhtemel felaketlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için kente afet merkezi inşa ediyor.

İhlas Gayrimenkul'ün şirket yönetim üyeleri değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Şirket Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yönetim kurulunda değişiklikler yapıldı.

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik Haberi

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik

Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Uzun vadeli yatırım ve kapasite artırım hedeflerimiz içinde batıda etkin olmak hep vardı. Trabzon Çimento; bu anlamda bizim için bir kilometre taşı olmuştu.


Buradaki liman ve Kafkas pazarına açılım imkanını değerlendirdikten sonra Türkiye’deki batı pazarında da bulunmak istedik. Özellikle; Aşkale, Gümüşhane, Erzincan ve Van gibi ağır iklimsel şartlara sahip tesislerimiz kış aylarında satış yapamaz hale geliyor.


Bilecik Çimento Fabrikası ve satın aldığımız hazır beton tesisleri ekonomik açıdan şirketimize yeni ufuklar açacak. Belirlediğimiz büyüme hedefi ile Türkiye sanayi devleri içinde ilk 100’e girmeyi arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu. 



BİLECİK ÇİMENTO’NUN HİKAYESİ


2006 yılında ÇED Raporunun alınmasının ardından temelleri 2008 yılında atılan Sançim Bilecik Çimento 2010 tarihinde ilk klinkerini üretmeye başladı. Çimento satışında Güney Marmara, Kuzey Ege ve Orta...