11 / 05 / 2024

askeri bölgelerin satışı

askeri bölgelerin satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İmar ve Yapı Denetim Kanunu ile ilgili taslağın hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini belirterek bakanlığın denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi....

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

EBRD faaliyette olduğu bölgelerin 2023 yılı büyüme tahminlerini düşürdü!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), faaliyette bulunduğu bölgelerin 2023 ilişkin ekonomik büyüme tahmininin 0,1 puan azaltılarak yüzde 2,2’ye düşürüldüğünü belirtti.

Peugeot, B segment elektrikli satışlarında 2022 yılını Avrupa'da lider tamamladı!

Peugeot tarafından yapılan son dakika açıklamasında şirketin elektrikli B segment satışlarında 2022'yi Avrupa’da lider olarak tamamladığı belirtildi.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri mecliste!

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Bitlis Ahlat'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Muratpaşa'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Apartmanlar ve rezidanslar yerini bahçeli evlere bıraktı!

Koronavirüs salıgının yayılımın azaldığı bölgelere talebin yükseldiğini anlatan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Başaran Kırmızıtaş, Zekeriyaköy, Uskumruköy, Göktürk, Kilyos gibi bölgelerin değerinin arttığını söyledi.

askeri bölgelerin satışı Haberi

askeri bölgelerin satışı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe görüşmeleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bütçelerinin görüşülmesi tamamlandı.


TOKİ'nin yaptığı konutlara yönelik eleştirilerin haklı olduğunu dile getiren Bayraktar, ancak konut ihtiyacı olan insanların da bulunduğuna dikkat çekti. "Eksiklerimiz, yanlışlarımız vardır. Siyaset yapmıyorum ancak bir buçuk yıl içinde yeniden bir Van yaptık." diyen Bayraktar, bunu dünyada yapan başka bir devletin bulunmadığını ifade etti.


Çevreye ekonomik olarak en iyi adapte olan bir ülke olduğumuzu belirten Bayraktar, 60 milyar dolardan daha fazla enerjiye para veren bir ülke olduğumuzun altını çizdi. İmar ve Yapı Denetim Kanunu konusunda taslak hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini açıklayan Bayraktar, bakanlığın denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi. 


Kentsel dönüşüm yapılırken şehirlere nasıl bir kimlik verileceği konusunda ise...