21 / 05 / 2024

askeri kışla alanları

askeri kışla alanları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şehir merkezindeki askeri kışlaların taşınması durumunda, şehirlerin nefes alacağını söyledi. Başbakan'ın bu yönde talimatı olduğunu söyleyen Bayraktar "Buralar yeşil alan ve meydan olacak" dedi...

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Borçlanarak mülk sahibi olmak artık hayal! Kredi faizleri rekorlar kırıyor

Seçimden sonra parasal sıkılaşma için alınan kararlar, banka faizlerini rekor seviyeye çıkardı. Banka kredisiyle ev, araba alanlar veya alacaklar için faiz oranları son 21 yılın zirvesini gördü. İşte tüm detaylar...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

'Ben hep 50 liralık benzin alıyorum' diyenler dikkat! 2022'de hep 50 liralık benzin alanların kaç litresi kayboldu? 

Uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki artış ve TL'de yaşanan değer kaybı, pompa fiyatlarına yansıyor. Peki 2022'nin başında 50 liralık benzin alanların yıl sonunda kaç litresi kayboldu? İşte o rakamlar...

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

askeri kışla alanları Haberi

askeri kışla alanları
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, şehir merkezindeki askeri kışlaların taşınması durumunda, şehirlerin nefes alacağını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yönde talimatı olduğunu söyleyen Bakan Bayraktar "Buralar yeşil alan ve meydan olacak" dedi. Başbakan'ın da şehirlerin nefes alacağı yerler haline getirilmesi yönünde talimatı olduğunu açıklayan Bakan Bayraktar, "Yeteri kadar meydan yapmadık. Gelişmiş ülkeler caddelerini, yollarını, meydanlarını çok büyük yaptılar. Bizim benzediğimiz Brezilya, Meksika gibi ülkelerde meydanlar az.
Hem şehir içindeki askeri alanları kullanarak, hem de kentsel dönüşümle bir meydan kültürü ortaya çıkarmayı istiyoruz" dedi.


Türkiye...