20 / 05 / 2024

Aslan Beton firmaları

Aslan Beton firmaları

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aslan Beton ve de Birtaş Birlik İnşaat birleşiyor. Ortaklıkların genel kurul toplantılarında onaylanması zorunluluğunun bulunmamasına karar verildi...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Beton fiyatları kriz yarattı! İnşaatlar durma noktasında!

Başta Denizli ve Bursa olmak üzere bazı illerde hazır beton firmalarının, maliyet artışlarını neden göstererek, aldıkları siparişleri iptal edip fiyatlarda güncelleme talebinde bulunması, inşaatçılardan tepki almasına neden oldu.

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbg İnşaat Hırdavat Hazır Beton Mad.Kimyevi Mad.Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cazibe Merkezleri Programı'nda aslan payı Van'ın!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı yerli ve yabancı yatırımcıyı kendine çekti. 7 günde 1.200 yatırım başvurusunda aslan payını Van aldı. Yatırım yapacak firmalar arasında İranlı, Alman ve Fransız şirketleri öne çıkıyor

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakk Edebali, “Doğru planlamalarla şehrimizi tekrar inşa ederken, kaçak yapılara asla göz yummuyoruz. Vatandaşlarımızın yanı sıra hazır beton firmalarının da bu konuda hassasiyet göstererek, kaçak yapılara beton temin etmemelerini istiyoruz. ” dedi.

Bursa Beton 30. yılını kutladı!

Bursa'nın sektöründe önde gelen firmalarından Bursa Beton, 30. yılını kent protokolü, müşterileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte Hilton Otel'de düzenlenen törenle kutladı.

Çimento fiyatları 10 inşaat firmasına soruşturma kararı getirdi!

İzmir'de inşaat firmaları, müteahhitler ve hazır beton firmaları arasında uzun süre sorun olan çimento fiyatları tartışmalarının ardından Ocak ayında gelen cezaların ardından 10 firma için soruşturma kararı alındı.

Beton fiyatları 2016!

İlkbahara adım attığımız inşaat sezonu için de hazırlıklar başladı. İnşaat sezonuna az bir zaman kala firmalar da son fiyat güncellemelerini yaptılar. Beton fiyatları 2016...

Firmalar beton zammında fiyatları geri çekti!

Bazı beton firmalarının yaptığı yüzde 35 zamla birlikte müteahhitlerin beton dökmeme kararı firmalara geri adım attırdı. Fiyatlar, 157 TL'den 140 TL'ye çekildi.

Aslan Beton firmaları Haberi

Aslan Beton firmaları

Aslan Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Gebze Ticaret Sicil Müdürlüğünde 18627 sicil numarasıyla kayıtlı olan Aslan Beton Anonim Şirketi ile Gebze Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde 14462 sicil numarası ile kayıtlı olan Birtaş Birlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni Türk Ticaret Kanunu'nun 155/1-a ve ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18,19 ve 20. Maddeleri, Sermaye Piyasası Mevzuatı'nın ilgili maddeleri çerçevesinde külliyen devralmak suretiyle bu şirketlerle birleşmesine ilişkin 30.09.2013 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuş ve bu husus 30.09.2013 tarihinde kamuya duyurulmuştur.


İlgili başvurumuz Kurul tarafından incelenmiş olup 06.12.2013 tarihli ve 2013/39 sayılı Sermaye Piyasası Bülten'inde birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metninin Kurul tarafından onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına ve birleşme sözleşmesinin birleşmeye taraf ortaklıkların genel kurul toplantılarında onaylanması zorunluluğunun bulunmamasına karar...